Acomiadem l’any 2021!

Moltes xarxes socials envien aquests últims dies de l’any un resum de les fotos que més han agradat als teus contactes, les cançons que més has escoltat o els llocs que has visitat. Així doncs, des de TRAM també volem acomiadar l’any amb un resum de les publicacions més interessants del nostre bloc.

L’any 2021 ha destacat per la represa, a poc a poc, de la normalitat, però, no obstant això, han predominat les activitats a l’aire lliure o adaptades a un format virtual.

I el principal avantatge de les activitats virtuals és participar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment del dia. És probable, doncs, que després d’aquestes festes no vingui tan de gust sortir. Però això no significa avorrir-se, ja que pots visitar des del sofà el Museu de les Aigües, les diferents exposicions del Museu del Disseny, l’Ajuntament de Barcelona, el Palau de la Música o el Palau Güell. Fins i tot, ho pots visitar tot el mateix dia!

O potser, prefereixes estirar les cames i activar-te amb alguna sortida a prop de casa. En aquest cas, t’esperen els tresors amagats a la ciutat i a la muntanya del joc Geocaching, les façanes artístiques a les quals pots arribar amb les diferents línies del Trambesòs, una ruta per la infància i joventut de Joan Miró, o l’excursió al poblat ibèric de Collserola, un dels enclavaments més antics trobats a la muntanya.

Aquest any també s’ha caracteritzat per l’elecció de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. L’objectiu és promoure els beneficis d’una alimentació sostenible que faci front a la crisi climàtica, com la producció i el consum de productes de temporada o de proximitat, la reducció d’envasos de plàstic d’un sol ús, o la cuina de reaprofitament.

Com és habitual, també hi ha hagut espai per les curiositats i anècdotes relacionades amb els tramvies. Per exemple, quines van ser les primeres línies o les últimes que van estar en funcionament, o la tipologia i característiques dels models antics, tan diferents del tramvia actual.

Bon any 2022!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.