El TRAMMAR arribarà fins a les Illes Balears!

Te’n recordes aquella cançó que diu que seria meravellós viatjar fins a Mallorca, sense necessitat d’agafar el vaixell o l’avió? Aviat serà realitat! Tampoc caldrà anar-hi caminant o fent autoestop, sinó que et portarà el TRAMMAR, el nou tramvia marítim de TRAM, i a més a més, també podràs portar la bicicleta o viatjar amb la teva mascota.

L’1 de gener de 2022 s’instal·larà una nova via, en gran part submarina, que unirà el Port del Fòrum (línia T4) amb les dues destinacions de les Balears: l’estació de Sóller, a Mallorca, i el port de Ciutadella, a Menorca. En només 2 hores i mitja i amb l’abonament habitual d’1 zona, es recorreran els 220 quilòmetres fent només una parada, un illot al bell mig del mar mediterrani construït amb materials reciclats. Així podràs gaudir de l’aire pur i admirar el paisatge mentre prens un refresc.

Com a mesura de seguretat, tots els usuaris hauran de posar-se l’armilla salvavides i, opcionalment, ulleres i aletes per bussejar a l’estiu a la platja de l’illot o a la del destí escollit.

A més a més, amb l’objectiu de seguir mirant l’exterior des de la finestra, la via soterrada serà transparent per poder admirar la fauna marina. En el mar mediterrani hi ha unes 17.000 espècies animals, i amb una mica de sort, durant el trajecte es podran descobrir calamars, pops, tonyines, barracudes o fins i tot, balenes i taurons, com el tauró blau (o tintorera) o el tauró peregrí, que malgrat ser inofensiu, pot mesurar fins a 10 metres de llargada. Serà impressionant!

Ja et ve de gust pujar al TRAMMAR? Ens sap greu fer les dents llargues: tot és una broma de Sants Innocents! Seria una iniciativa engrescadora travessar tan ràpidament i tan fàcil el mar, però fins que arribi aquest moment, continuem al teu costat portant-te a ciutats com Cornellà, Sant Just, Sant Joan Despí, Sant Feliu, Sant Adrià o Badalona, on també podràs gaudir de la platja (especialment, si fa bon temps).

Bon dia dels Sants Innocents!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.