La TRAMa 2021

 

Si tornes a ser aquí és que ja ets concursant de La TRAMa 2021!

Aquesta és la pàgina oficial del concurs La TRAMa des d’on tots els participants hauran d’accedir al llarg del mes de maig als seus relats. Tant se val amb quins dels autors i autores us hagueu inscrit: la Carlota Gurt, en Manel Baixauli, la Mireia Calafell, la Care Santos o l’Ivan Ledesma.

Recordem que heu d’intentar que el text sigui coherent amb les intervencions anteriors i estar atents als vostres torns.

>>ACCEDEIX AL TEU RELAT!<<

El jurat especialitzat d’aquest any, format per la llibretera, crítica literaria i professora Marina Porras, el periodista Xavi Ayén i l’escriptor Ricard Ruiz, decirà quin serà l’equip guanyador de tots aquests obsequis:

Premis per a totes les persones participants

  • Totes les persones inscrites i participants al concurs, que escriguin almenys un fragment vàlid podran gaudir d’una targeta de transport T-Casual per a la Zona 1; tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA i un taller d’escriptura del Laboratori de Lletres de 2 hores amb Alba Dalmau.
  • I, els 10 coautors/es del relat guanyador rebran tres targetes de transport T-Usual per a la Zona 1, tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA, un val de 50€ per la llibreria Ona Llibres de Pau Claris, 94; i un curs d’escriptura de 20 hores del Laboratori de Lletres amb l’Alba Dalmau.

>>SI ÉS EL TEU TORN, ENTRA!<<

Share