Adéu a l’(estr)any 2020!

Adéu 2020! El primer any de la dècada dels anys vint (del segle XXI, però!) ha fet parlar molt. Els primers mesos van centrar-se, principalment, en canvis que han impactat en la mobilitat. La creació dels nous títols de transport, com la T-usual i la T-casual, l’activació de la Zona de Baixes Emissions a l’àrea metropolitana, i la iniciativa Obrim Carrers que ha pacificat carrers que habitualment són d’ús exclusiu pel transport públic i privat.

Durant el mes de febrer (i primeres setmanes de març) tot era diversió, es podia gaudir dels espais a l’aire lliure, visitar els locals més fotogènics, passejar pels espais més romàntics de Barcelona i participar de les festes de sempre, com el Carnestoltes.

Fins que de cop va arribar una pandèmia que ha fet canviar la manera de viure: amb distància, amb mascareta, i valorant més que mai la tasca que fan les persones treballadores en serveis essencials, com ara el transport públic.

Les primeres setmanes probablement van ser les més complicades, però no per això s’ha deixat de participar en activitats: cuinar, fer esport, escoltar música, llegir… gràcies a les noves propostes adaptades a la nova situació, cada persona ha trobat la seva manera de fer front a l’adversitat. Per exemple, si no es pot anar a la muntanya a fer un pícnic (o fa molt de fred), per què no fer-ho a casa? És tan senzill com utilitzar carmanyoles de vidre per posar el menjar i seure en una catifa. Divertidíssim!

Et fa mandra (o no pots) anar al gimnàs? Cap problema! Et proposem exercicis utilitzant els elements que tens a la llar: el sofà, ampolles o bidons, fruites… T’has animat i voldries passejar per una ciutat del segle XIX? Canviem els carrers ara mateix! Et vindria de gust visitar un altre país? Fent un clic de ratolí et portem al Louvre! I per arrodonir el dia, seu al sofà i gaudeix en primera fila d’un espectacle del Cirque du Soleil.

Deixem enrere l’any en què el món es va aturar i et desitgem un bon any!

Que el 2021 porti normalitat i molta salut!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.