Visita els millors museus sense moure’t de casa!

Amb els avenços de les noves tecnologies ja no cal sortir de casa per viatjar a altres països ni visitar els seus museus. Ni tan sols, ens caldria fer-ho per anar al museu més pròxim.

I això és gràcies a les visites virtuals que proposen molts museus i entitats de franc. Aquests dies us recomanem passejar per la Capella Sixtina, per la Porta de Babilònia o visitar l’accelerador de partícules més gran del món en un clic de ratolí!

  • Teatre Museu Dalí: Comencem per un dels millors museus del món. I per què es considera així? Perquè moltes de les seves obres interactuen amb el visitant! Per exemple, la peça Gala nua mirant el mar que a 18 metres apareix el president Lincoln (està situada al pati de la segona planta), o el muntatge de la Mae West, un apartament amb mobles surrealistes que vist de lluny és un retrat de la famosa actriu (tercera planta).
  • Museu Nacional d’Art de Catalunya: Mitjançant diferents itineraris virtuals podrem gaudir dels vessants del museu, com l’art romànic, l’art gòtic o els interiors modernistes.
  • Museu Reina Sofia: Visita virtual al Guernica, narració de la seva història i explicació dels detalls més interessants.
  • Galleria degli Uffizi: Ens traslladem a Itàlia per visitar la seva col·lecció. Destaquem el Naixement de Venus, a la sala 10/14 de Boticelli.
  • Museus Vaticans: Avui, podem gaudir la Capella Sixtina sense gent (us aconsellem admirar, especialment, el sostre).
  • Museu del Louvre: Ara ja estem a França. La Venus de Milo, la Gioconda, la Victòria de Samotràcia… són només uns exemples de les meravelles que trobarem.
  • British Museum: D’un salt anem a Londres. No us perdeu la Pedra de Rosetta, la peça clau per desxifrar els jeroglífics.
  • Museu de Pèrgam: Probablement un dels museus més impressionants per la magnitud de les seves obres. Aquí dins visitarem la porta d’Ixtar d’entrada a Babilònia, l’altar de Zeus, els mosaics i la porta del mercat romà de Milet… en la seva mida real!
  • Museu Van Gogh: En aquesta pinacoteca descobrirem algunes de les obres d’aquest pintor, malgrat que la seva obra més famosa, Els gira-sols, no es troba aquí, llàstima!
  • CERN: Tot i que no podem considerar-ho com un museu, val la pena donar-li una oportunitat al Gran Col·lisionador d’Hadrons, l’accelerador de partícules més gran i potent del món, soterrat entre les fronteres de França i Suïssa.

Aquest és només un tast d’algunes entitats que han posat a l’abast de tothom les seves exposicions. Si voleu visitar un altre museu, entreu al seu web i el gaudireu des de casa!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *