Butaca en primera fila per gaudir del Cirque du Soleil

Passin i vegin el meravellós món del circ! Acrobàcies, malabars, danses aèries i contorsionismes! Entrem a l’espectacle màgic del Cirque du Soleil, el qual, amb les escenes tan vistoses de música i colors, ha enlluernat a milers d’espectadors d’arreu del món.

El circ és un art que, des que va sorgir l’any 1768 a Londres, sempre ha estat de moda. En els seus inicis incloïa jocs musicals, acròbates, pallassos, animals domesticats i fins i tot, persones amb habilitats o condicions peculiars (la persona més forta, la més alta, o la més baixa del món). Aquest ha estat el model fins a gairebé finals del segle XX, i especialment, amb la creació del Cirque du Soleil.

Aquesta entitat ha revolucionat els espectacles circenses. Expliquen històries a través d’actuacions plenes de llum, colors i emocions, perfectament executades, gràcies a un equip d’artistes i acròbates que s’han format amb un alt nivell d’exigència.

Actualment, arreu del món, hi ha programats 25 espectacles, siguin itinerants o permanents (com per exemple, les actuacions a Las Vegas o DisneyWorld). Per donar resposta a totes les funcions treballen més de 600 artistes (i 3500 empleats en total, comptant departaments d’administració i direcció d’espectacles).

Veure el Cirque du Soleil, és evadir-se del món actual per endinsar-se en un altre completament diferent i màgic. I ara, aquesta màgia, també la podem gaudir des de casa i de franc, gràcies al seu canal de Youtube, on ens podrem distreure amb les diferents funcions que han presentat, o estan fent en aquests moments:

  • Espectacle especial Canta amb nosaltres

  • Espectacle Zed

  • Espectacles Alegría, Kooza i

  • Espectacles KURIOS, ”O” i LUZIA

  • Espectacles Amaluna, Bazzar i Volta

La diversió no s’acaba aquí, al seu espai web hi ha molts més continguts familiars, per descobrir com els artistes es mantenen en forma, com es maquillen i fins i tot, com s’aprenen malabars!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.