Compra al mercat i omple de verd el balcó!

En Joan ha anat a comprar al Mercat del Clot. Amb la fruita, la verdura i els llegums s’ha endut també una planta de petúnies i una de romaní. La Maria del Mar, que té cura de la seva mare, ha preferit fer una compra en línia al Mercat del Poblenou. Quan li han portat, ha trobat, de franc, una planta de farigola.

Tots dos estan molt satisfets amb els productes, ja que a banda de contribuir amb el comerç de proximitat i de barri, guarniran el seu balcó amb una mica de verd i altres colors.

La iniciativa Planta’m al balcó de l’Ajuntament de Barcelona té per objectiu donar sortida a les 80.000 plantes, les quals havien previst emplaçar en diferents espais de la ciutat durant l’abril. Finalment, a causa de l’estat d’alarma, no s’ha pogut realitzar el servei i s’ha ideat una acció solidària que ajudés al sector de la jardineria.

Totes les plantes es conserven en bon estat i són el complement ideal als balcons, terrasses i finestres de la ciutadania. En alguns casos a més a més, gràcies a les aromàtiques, com el romaní, la farigola, l’alfàbrega o l’espígol, donaran millor gust als plats.

De forma esglaonada fins al 7 de maig es farà el repartiment dels exemplars a totes les parades dels mercats:

  • A partir del 28 d’abril: Boqueria, Barceloneta, Santa Caterina, Sant Antoni, Concepció, Provençals, Sant Gervasi, Tres Torres, Carmel, Horta, Vall d’Hebron, Sant Andreu, Bon Pastor, Guinardó, Montserrat, Trinitat, Mercè i Llibertat.
  • A partir del 6 de maig: Hostafrancs, Marina, Sants, Estrella, Ninot, Clot, Lesseps, Sagrada Família, Galvany, Les Corts, Sarrià, Sant Martí, Poblenou, Besòs, Felip II, Canyelles, Ciutat Meridiana, Fort Pienc, Abaceria i Guineueta.

Per tenir cura d’aquestes plantes s’ha elaborat una guia amb diferents indicacions, que expliquen el nivell d’aigua i sol que necessiten i fins i tot, algunes propietats medicinals!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.