Un dia de pícnic a l’interior de casa!

El sol t’il·lumina la cara, notes la frescor del vent, estàs gaudint d’un esmorzar o berenar, només tu, o amb la família. No és perquè hagi tornat tot a la normalitat, sinó perquè has organitzat un pícnic a dins de casa. És possible fer-ho i a més, molt recomanable! T’expliquem com planificar-ho tot:

  • L’espai. El primer pas és escollir el lloc ideal: el balcó, la terrassa, el menjador de casa… Segons l’espai disponible adaptarem els accessoris. Posem diverses catifes o mantes per simular el tou de la gespa, i a sobre d’això, unes estovalles. Acomodem tot afegint alguns coixins.
  • Menjar. La gastronomia habitual d’un dia de pícnic consisteix en plats frescos que no necessiten escalfor, com amanides i peces de fruita. Així, en la nostra trobada prepararem el mateix: amanida de pasta, truita de patates amb pa amb tomàquet o croquetes casolanes. Podem ser més flexibles, ja que si necessitem escalfar un plat, ho podrem fer sense impediments. Deixarem de banda la vaixella d’un sol ús, serem més sostenibles si utilitzem l’habitual. Per organitzar un pícnic més divertit, podem reutilitzar algun pot de vidre com a recipient per portar el menjar. Abans però, el podem pintar o folrar la tapa amb alguna tela.

    No oblidem la beguda, és molt important! Podem preparar llimonada casolana, només afegint el suc d’una llimona per cada litre d’aigua. Ben fresqueta serà molt reconfortant!

  • Decoració i ambient. Espelmes, jocs de taula per divertir-nos després de menjar, i fins i tot, podem amenitzar l’ambient amb una mica de música. Si fem el pícnic a l’exterior de casa, hem de tenir cura del volum per no molestar els veïns.
  • Recollir. Arriba el moment de tornar tot al seu lloc. Coixins i mantes, plats i coberts… els recipients de vidre els podrem reutilitzar en una altra ocasió. Tot allò que no puguem reaprofitar, ho reciclarem.

Una idea molt divertida per a crear certa expectativa és dissenyar invitacions amb antelació, convocant els participants amb el dia i l’hora que se celebrarà la trobada.

Això sí, només hi ha una condició: tothom qui vulgui gaudir del pícnic haurà de contribuir a preparar tot!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.