TRAM et porta als espais més romàntics

L’amor és a tot arreu, especialment al TRAM! Perquè a dins del tramvia pots enamorar-te de moltes maneres. Per exemple, d’alguna persona, d’un llibre que llegeixes, i fins i tot dels llocs on et portem.

Segurament la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana no és com París, la ciutat de l’amor per excel·lència i la del pont més romàntic del món (on les parelles deixen un cadenat com a prova del seu amor), ni tampoc com Verona, escenari de la parella més coneguda i tràgica, la de Romeu i Julieta. Però té molt per oferir tant a les persones enamorades com a aquelles que no ho estan, les que celebren Sant Solter (la data commemorativa és el 13 de febrer).

Així doncs, puja al TRAM, perquè avui et portem als espais més romàntics de la ciutat:

  1. Considerem que les bateries antiaèries de Sant Pere Màrtir (Esplugues) han d’estar en primera posició. Què pot haver-hi més romàntic que tenir la ciutat als teus peus? (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3).
  2. Passeig Marítim (Barcelona). Un passeig per la platja és l’únic que necessitem el dia dels enamorats. El so de les onades, la calma que es respira…no hi ha res millor per relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4).
  3. Parc de Cervantes (Barcelona). Aquest parc temàtic dedicat en exclusiva a les roses és ideal per passejar en parella. I descansar en una de les moltes zones de gespa per pensar en els plans futurs…o no (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3).
  4. Turó Park (Barcelona). El museu verd a l’aire lliure permet gaudir de dos parcs en un, cultural i botànic. Quinze escultures i una vegetació espectacular (alzines, magnòlies o pebrers) fan d’aquest indret un dels més encisadors de la ciutat (parada Francesc Macià – línies T1, T2 i T3).
  5. Delta del Llobregat (Sant Joan Despí). Per què passejar o descansar quan pots fer una sortida en bicicleta? Des del Parc de la Fontsanta (parada Centre Miquel Martí i Pol – línia T2) pots seguir un itinerari esportiu de gairebé 10 quilòmetres per on, amb una mica de sort, podràs veure ovelles pasturant.

Tot i que aquestes propostes són ideals per gaudir del Dia dels Enamorats o Sant Valentí, també són excel·lents per a fer qualsevol dia.

Visca l’amor!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.