Estimat diari: història d’un confinament

Com era el teu dia a dia durant el confinament? Probablement el vas viure amb una barreja de sentiments. Hi havia preocupació, però també hi havia moments agradables, com quan participaves en alguna activitat o et comunicaves per videotrucada amb la família i amics.

Aquesta mateixa pregunta li van fer als infants confinats que han col·laborat en la iniciativa “Estimat Diari: amb ulls d’infant”. Es van rebre tota mena de respostes, algunes més positives, com per exemple, poder fer coses que abans es deixaven pendents perquè no hi havia temps. D’entre les respostes contràries, l’avorriment, no poder sortir de casa o empipar-se amb la família.

Estar-se a casa ha tingut una part bona i una part no tan bona, però l’avantatge de passar més temps amb la família ha sigut la possibilitat de fer activitats tots plegats. I aquest era l’objectiu d’“Estimat Diari”, proposar als infants que dibuixessin i mostressin el seu dia a dia: què feien, com se sentien… i enviessin les seves propostes en paper, vídeo o fotografies.

Així doncs, ara es pot gaudir d’una àmplia col·lecció digital i itinerant. L’exposició digital recull el gran mural interactiu amb tot el material visual aportat per nens i nenes, vídeos amb consells, manualitats i cançons gravades per infants, però també pel professorat d’escoles. Activitats molt divertides per a visualitzar i fer a casa!

L’exposició itinerant recorrerà diversos espais durant l’any:

  • Del 7/1 al 29/1: al CC Ateneu Fort Pienc (parada Marina – línia T4)
  • Del 2/2 al 26/2: al CC Can Verdaguer
  • Del 2/3 al 12/4: al CC La Farinera del Clot (parada La Farinera – línies T5 i T6)
  • Del 13/4 al 16/5: a la Biblioteca Jaume Fuster
  • Del 17/5 al 21/6: al CC Joan Oliver Pere Quart (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3)

L’accés és lliure i accessible per a persones amb mobilitat reduïda. És una exposició interactiva, on es podrà llegir el relat col·lectiu creat per infants, descobrir els dibuixos a través d’una pantalla (et desafiem a trobar el teu!), i en finalitzar, convida a tothom a compartir un pensament, una proposta o un desig que formi part del record.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.