Resum de l’any que deixem enrere

Deixem enrere el 2018 i donem la benvinguda al nou any, amb bons propòsits i desitjos. És moment de pensar nous objectius per complir, i si ha quedat algun objectiu pendent de l’any anterior, cap problema! Tenim 365 dies per tornar a intentar-ho!

Un dels temes del bloc que més interès ha despertat és el de descobrir noves excursions i itineraris, que de ben segur aquests dies, després de tants dinars i sopars tastant els dolços de Nadal, serà bo recordar per sortir a caminar i activar el cos.

Els espais verds de la ciutat

A un extrem de la ciutat es troba el parc fluvial del riu Besòs, ideal per passejar amb la família i fer esport. A l’altura de l’Avinguda Pi i Margall, els diumenges de 16 h a 18 h també podrem aprofitar per veure l’entrenament de quidditch (l’esport de Harry Potter) de l’equip Wyverns. A l’altre extrem, i a pocs minuts des de les parades Can Clota o Ca n’Oliveres d’Esplugues de Llobregat (línies T1, T2 i T3), l’excursió a la bateria antiaèria de la muntanya de Sant Pere Màrtir (Collserola), ens brindarà unes vistes espectaculars de Barcelona. Si ens decantem per itineraris culturals, les rutes saludables ens esperen amb els braços oberts per mostrar-nos la bellesa de Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat o el passeig Marítim de Badalona.

Sostenibilitat

La contribució per la conservació del planeta preocupa molt avui en dia. Un bon propòsit que podem fixar és reduir els residus o tenir un consum més eficient. El kit de l’eco-motxilla, mitjançant una auditoria de la nostra llar, ens ajuda a conèixer els hàbits de consum i reduir les despeses actuals. La reutilització de materials sobrants també és un bon mètode per reduir residus. Aquests dies que es fan regals o es reben podem aprofitar els cartrons de l’embalatge per crear noves joguines reciclades.

Ara bé, per aquelles persones que tinguin intenció de descansar de l’estrès acumulat de les festes, us recomanem les lectures per combatre la rutina, per evadir-se del món i deixar volar la imaginació. Aquestes lectures també seran ben útils quan en uns dies tornem a la rutina.

Que tingueu un bon any 2019!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.