Donem la volta al Black Friday: arriba el Green Friday!

Arriba avui el Black Friday i molts comerços aprofiten per oferir descomptes o regals que fomentin les compres avançades de Nadal. Davant d’aquests estímuls tan suculents és difícil resistir-se, per la qual cosa, de vegades, acabem comprant objectes que realment no són necessaris i que amb el temps queden oblidats.

Així doncs, aquest cap de setmana podem sortir a gaudir del Black Friday o bé podem gaudir d’una festa alternativa: el Green Friday, un estil de vida saludable que proposa consumir amb moderació. I no només fa referència a les compres (siguin en línia o botigues) sinó que s’estén també a la gastronomia, amb productes de temporada i de proximitat. Canviar d’hàbits a uns més saludables beneficiarà a mitjà i llarg termini la salut i el medi ambient.

L’oportunitat de canviar la forma de consumir es presenta demà amb el Festival Cómo Como, l’esdeveniment dedicat en exclusiva a l’alimentació saludable. El Campus de la Ciutadella – UPF (parada de TRAM Wellington – línia T4) transformarà els seus espais acadèmics (aules, auditori, sala d’exposicions i àgora) en una fira gastronòmica.

Mitjançant xerrades i tallers gratuïts podem conèixer i aprendre d’una manera divertida els avantatges d’alimentar-se i consumir de manera sostenible. I a més a més, les activitats estan dirigides a tota la família!

  • 10 h – Xerrada: Alimentació complementària, per Laia Espinosa (sala infantil)
  • 11 h – Taller: Planifica un menú de tardor, per David Gasol (sala coneixement)
  • 12 h – Taller: Màgia, la nevera de profit (sala infantil)
  • 17.30 h – Contacontes saludables, per Vivi Lepori (sala infantil)
  • 18 h – Xerrada: Sí, tota la brossa fora de lloc té un impacte en la natura, per Aida Fernando (sala coneixement)

Durant tot el dia també hi haurà una zona de degustació culinària amb diferents Food trucks i stands amb productes ecològics i sostenibles, fet tot de manera artesanal per produir el mínim impacte al medi ambient.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.