A la teva ciutat hi ha molt per a gaudir!

Rutes, miradors, monestirs, espai verd per a practicar esport… Sabies que aquests espais i activitats (i molt més) es troben a dues passes del TRAM? L’avantatge és que tampoc cal desplaçar-se d’una ciutat a una altra, de ben segur que allà on vius pots trobar una proposta cultural o de lleure ben divertida!

Per exemple a Barcelona pots gaudir dels nombrosos parcs situats arreu. El parc de la Ciutadella, amb més de 17 hectàrees d’escultures, arbres centenaris i construccions històriques. O el parc de Cervantes i els 10.000 rosers de 2.000 espècies. També en un extrem de la ciutat, compartint espai verd amb Sant Adrià del Besòs, es troba el parc fluvial del Besòs, ideal per a passejar, fer un pícnic o practicar ioga.

A l’àrea metropolitana les opcions també són infinites, així doncs et recomanem les següents per a gaudir en família:

  • Badalona (parada Gorg – T5). Aprofita el bon temps i fes una passejada per la platja, tot visitant l’emblemàtic pont del petroli i l’escultura del mico d’Anís del Mono (i si et ve de gust, visita la fàbrica).
  • Cornellà de Llobregat (parada Ignasi Iglésias – línies T1 i T2). Puja al trenet del parc de Can Mercader, un dels símbols en miniatura que recorre gairebé 1 quilòmetre. A més a més, és un tren col·laboratiu, ja que els membres d’aquest club l’actualitzen, el mantenen i construeixen noves locomotores. (2 € per persona – diumenges i festius d’11.15 h a 13.30 h).
  • Esplugues de Llobregat (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3). El Monestir de Santa Maria de Montsió segueix actualment en actiu com a seu de la Comunitat de Monges Dominiques de clausura. Curiosament, el seu claustre gòtic prové, pedra a pedra, d’un antic monestir situat a Barcelona. (visita gratuïta – obert l’últim diumenge de mes d’11 h a 13 h).
  • Sant Feliu de Llobregat (Sant Feliu | Consell Comarcal – línia T3). T’animem a passar un dia “modernista”. Visita primer el Palau Falguera, un edifici del segle XVII que en la seva època tenia una enorme extensió fins al riu. A continuació, fes la ruta modernista al teu aire, seguint l’itinerari i accedint a la informació dels punts d’interès amb un codi QR.
  • Sant Joan Despí (parada Bon Viatge – línies T1 i T2). Et recomanem visitar el Centre Jujol, a l’edifici Can Negre, per descobrir l’obra del col·laborador de Gaudí (segur que trobaràs moltes similituds!). En aquest punt s’inicia l’itinerari Jujol per la ciutat, amb la informació també des d’un codi QR.
  • Sant Just Desvern (parada Walden – línia T3). Puja a una antiga xemeneia, el Mirador de Sant Just, per a tenir una vista d’ocell a 105 metres d’alçada. (entrada gratuïta amb el cupó de la Ruta del TRAM)

Pots descobrir moltes més activitats, cupons de descompte i entrades de franc a la Ruta del TRAM!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.