Març d’activitats pel Dia Internacional de la Dona

Març ve marcat al calendari per ser el mes de la dona. Tot i que el Dia Internacional de les Dones es commemora el dia 8, durant tot el mes se celebren diverses activitats per a conscienciar sobre la importància de la igualtat i la necessitat d’aconseguir-la de manera real.

Aquest moviment feminista cada cop pren més força en la lluita contra les desigualtats i la invisibilització en alguns sectors, com per exemple el de les cures, ja que sovint  són les dones qui s’encarreguen d’atendre la família tot i no ser una feina remunerada. Combatre aquesta desigualtat és una tasca de la ciutadania i de les organitzacions, les quals dediquen la programació d’aquest mes a donar visibilitat a totes les dones:

  • 11 de març, a les 17 h: Teatre-fòrum “Es por tu bien”, sessió que aborda les cures i la solitud per la pandèmia (activitat virtual – inscripcions al web del CC Casa Groga).
  • 13 de març, a les 18 h:Juguem per la igualtat”, contes, jocs i teatre per a celebrar la diversitat i la diferència (activitat presencial – inscripcions al web del CC Torre Llobeta).
  • 17 de març, a les 18 h: Film “Pina”, cicle de cinema feminista (activitat presencial – inscripcions al web del CC Joan Oliver – Pere Quart).
  • 18 de març, a les 17 h: Taller per a noies “Com construïm les nostres relacions” (activitat virtual – inscripcions per telèfon al Punt d’Informació i Atenció a les Dones de Ciutat Vella).
  • Fins al 20 de març: Mural feminista i antiracista (activitat presencial – Espai Jove Casa Sagnier).
  • 26 de març, a les 19 h: Concert de Maria la Blanco (activitat presencial – inscripcions al web del CC Can Deu).
  • Fins al 30 d’abril: Exposició “Des del terrat” de Carme García (al CC Pati Llimona).
  • Fins al 6 de juny: Exposició “Barcelona fotògrafes” (a l’aire lliure – davant del Born Centre de Cultura i Memòria).

Pots consultar les més de 200 activitats celebrades en el marc del Dia Internacional de la Dona al web Dones i Feminismes.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *