Sorbet de fruites per combatre la calor

– “Quina calor tinc! Ara mateix prendria alguna coseta ben fresqueta!”. Segur que aquesta frase l’has dit més d’una vegada, però en canvi, en obrir la nevera, has comprovat que no queda cap beguda fresca ni gelat.

En molts casos, aquests productes també contenen sucre, conservants i altres additius que els converteixen en aliments poc saludables. A més a més, solen fabricar-se amb envasos plàstics o d’un sol ús, sobretot en el cas de les terrines per emportar-se (que s’acompanyen d’una cullereta de plàstic).

Per això, com a alternativa a tots aquests productes, et proposem una recepta molt fàcil i divertida per hidratar-te i alhora consumir fruita: un sorbet de fruites! El sorbet és saludable i refrescant, i és una manera molt original d’oferir fruita als infants aquests dies d’estiu, tant si és per postres com per berenar. I com es manté congelat, pots tenir-ne tot l’any!

La següent recepta és un sorbet de maduixa completament natural, sense sucres i apta per a tota la família. La llet (utilitzada en la majoria de gelats) se substitueix per beguda vegetal, i és imprescindible per obtenir la textura cremosa.

Ingredients (per a 4 persones):

  • 600 gr de maduixes
  • 50 ml de beguda vegetal (de soja, civada, ametlles, arròs… pots tastar d’entre les diferents begudes fins a trobar la combinació que més t’agradi)

Instruccions:

  1. Afegir la beguda vegetal i la fruita tallada a la batedora. Si vols obtenir un gust més dolç, pots afegir una cullerada de xarop o mel d’atzavara.
  2. Batre els ingredients i abocar en pots individuals de vidre o motlles de silicona.
  3. Congelar durant la nit.
  4. Quan es vulgui prendre el gelat, reposar 5 minuts i batre fins que quedi una textura ben cremosa.
  5. Gaudir del sorbet de fruites!

Pots adaptar la recepta a qualsevol fruita com plàtan, síndria, gerds, kiwi… i, fins i tot, pots atrevir-te a fer combinacions, com per exemple plàtan, maduixa i coco. Boníssim!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.