Nits de cinema a la fresca!

Tornen les nits de cinema i crispetes a la fresca! Bé, crispetes o tot allò que vingui de gust: un refresc, un entrepà, o fins i tot la carmanyola amb un bon àpat. Per gaudir amb la màxima comoditat a la sorra, recomanem també dur una estoreta o un petit coixí.

Enguany però, el Cinema Lliure a la Platja se celebra amb certes particularitats. El nombre d’espais s’ha reduït, en concret, a només 3: serà a Barcelona, Palamós, i Tossa de Mar. Així que si tens planejat fer una escapada a la Costa Brava, valdrà la pena finalitzar la jornada veient una pel·lícula amb bones vistes al mar. Les 4 pel·lícules que s’han programat s’emeten en versió original subtitulada, i, el millor de tot, totes són de franc!

Amb TRAM pots arribar al nou espai habilitat fent una petita caminada d’uns 15 minuts des de la parada Fluvià (línia T4), o combinar amb altres transports públics i bicicleta. La mostra s’ha traslladat aquesta edició al CEM La Mar Bella, situat molt a prop de la platja. En aquest recinte hi haurà un control d’accés amb aforament limitat, per tant, és imprescindible reservar les entrades (màxim 4 persones per grup) des del formulari habilitat. Un cop reservades, s’enviarà un correu electrònic amb l’hora assignada d’arribada per evitar aglomeracions.

Aquestes són les pel·lícules projectades a Barcelona (totes a les 21 hores):

  • Dijous 6 d’agost: Els dies que vindran, de Carlos Marques-Marcet, amb el curtmetratge Mar, de Fèlix Colomer.
  • Dimarts, 11 d’agost: Solo nos queda bailar, de Levan Akin, amb el curtmetratge Hybrids (diversos directors).
  • Dijous, 13 d’agost: El despertar de las hormigas, d’Antonella Sudasassi Furniss, amb els curtmetratges Mareas ocultas, de Mònica Cambra i Psychophonic, d’Aline Romero.
  • Dijous, 20 d’agost: La famosa invasió dels óssos a Sicília (públic familiar), de Lorenzo Mattotti, amb el curtmetratge Boxi:Levelek, d’Árpád Koós.

Pots consultar la programació de la resta d’espais i horaris al web.

Una altra sessió de cinema a la fresca se celebra també al CosmoCaixa (c. Isaac Newton, 26) que ha programat un cicle de ciència-ficció, amb els següents títols: El viaje de Chihiro (6 d’agost), Blade Runner 2049 (13 d’agost), Jurassic Park (20 d’agost) i Donnie Darko (27 d’agost).

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.