TRAM, segur per a persones usuàries i treballadores

La prevenció per evitar la propagació del virus COVID-19 és una responsabilitat de tothom. Per una banda, és una tasca de les empreses, que han de vetllar per la seguretat de les persones treballadores i de les usuàries o consumidores. Però també és una tasca individual, portant correctament mascareta i rentant-nos les mans periòdicament amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic, entre altres recomanacions.

Des de l’inici de la crisi sanitària viatjar en TRAM de forma segura ha estat una realitat, gràcies a les mesures d’higiene i desinfecció que s’han aplicat a les instal·lacions i als tramvies. Aquestes accions són ara avalades amb el segell de qualitat i higiene i control, el qual confirma la correcta aplicació de tots els protocols per evitar la propagació del virus. L’entitat encarregada de la certificació és Applus+, la qual ha analitzat les directrius i bones pràctiques en les mesures d’higiene, les mesures tècniques, organitzatives, sobre l’equip i les mesures de control d’accés.

Des del mes de març aquestes mesures s’han implantat de forma gradual al tramvia i a les instal·lacions. Les portes d’entrada i sortida dels combois s’obren automàticament per evitar tocar cap botó, l’aire es renova cada pocs minuts i la temperatura interior s’adapta a l’exterior per evitar un contrast brusc. La neteja també s’ha reforçat, així com augmentat les eines d’higienització, per exemple, amb la instal·lació de gels hidroalcohòlics. Totes les persones treballadores de TRAM, especialment els conductors i conductores, porten un equip de protecció.

És obligatori que tothom porti correctament la mascareta (tapant la boca i el nas) tant a les andanes com al tramvia i recomanable rentar-se les mans abans i després de viatjar.

Amb TRAM es viatja amb tranquil·litat!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.