Música + gastronomia al FesPedralbes Village

La música sempre es viu millor si s’acompanya d’un bon àpat o un pica-pica. I si és a la fresca durant aquests vespres d’estiu, es converteix en el pla perfecte! Aquesta és la proposta del FesPedralbes Village, el festival de noves propostes musicals que se celebra dins del Festival Jardins de Pedralbes, al Palau Reial (parada de TRAM Palau Reial – línies T1, T2 i T3) fins al 16 d’agost.

El festival Village reuneix a artistes emergents i novells, mentre es tasta alguna de les delícies gastronòmiques de les diferents food-trucks, com dim sum xinesos, ostres, truites, els pastissos Sauleda, o la reconegudíssima Pizza del Born. L’entrada al recinte té un import general de 5 € amb una consumició inclosa i permet atendre el concert a les 20.30 hores i continuar la festa amb l’animació d’un DJ fins a la 1 h. Consultar programació d’artistes al web.

Per altra banda, el Festival de Pedralbes se celebra a l’auditori del jardí, amb la participació de cantants ja consolidats i grups de tribut. Tots els concerts comencen a les 22 hores i amb l’entrada de cada sessió (consulta i reserva de tiquets al web) també s’inclou l’accés a la zona Village.

  • Avui: Manel Fuentes & The Spring’s Team
  • Demà: Carlos Núñez
  • Divendres: Hija de la Luna, homenatge a Mecano
  • Dissabte: Ara Malikian
  • Diumenge: Els Pets

Per garantir la seguretat de totes les persones assistents, la grada s’ha adaptat per a donar cabuda a un màxim de 800 persones (un terç de les 2500 places habituals).  L’escenari, a diferència d’altres anys que se situava davant de la façana del Palau Reial, s’ha traslladat en un format més íntim a sobre de l’estany, integrant-se totalment amb el paisatge natural. Tothom qui assisteixi haurà de dur mascareta i seure en butaques individuals o dobles (si s’assisteix en grup) amb una separació d’un metre. Així, la música seguirà sonant aquest estiu i es podrà gaudir amb total tranquil·litat!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.