Celebrem la col·laboració amb l’Associació Casal Infantil La Mina

Ja són deu anys de col·laboració entre TRAM i l’Associació Casal Infantil La Mina de Sant Adrià de Besòs. Deu anys d’activitats amb infants, les seves famílies i la comunitat amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de les seves capacitats educatives, socials i econòmiques.

Des de l’any 2007, amb el suport econòmic de TRAM, s’han dut a terme més de 28 activitats amb un total de 4.719 participants. D’entre les accions més destacades que s’han celebrat durant aquest període destaquen la Setmana dels Drets dels Infants i el Dia del Joc (que compta amb  nou edicions), rues i festes del barri de Sant Adrià i cinc edicions del Campament Màgic dels Reis Mags, un moment que ja és molt especial pels infants, ja que els Reis Mags viatgen en tramvia fins al campament màgic, on són esperats per rebre la carta amb els desitjos de tots els nens i nenes.

Tant a les instal·lacions de TRAM com als canals de comunicació es dóna suport a les activitats socioeducatives que organitza el Casal, és una finestra oberta al món per donar visibilitat i augmentar la notorietat de totes aquestes accions, amb l’objectiu d’augmentar el nombre de famílies participants i promoure la bona convivència de la comunitat. L’Associació Casal Infantil La Mina és una entitat sense ànim de lucre fundada el 1988 per veïns i veïnes del barri, per promoure la infància a través d’activitats que dinamitzin la comunitat i garanteixin el seu benestar.

Al barri de La Mina s’organitzen diferents activitats per a tots els públics i en col·laboració amb diferents entitats. L’any 2017 l’Arxiu Històric de la Mina va organitzar una exposició per recuperar la memòria històrica sobre la vida al Camp de la Bota. I TRAM, mitjançant el programa educatiu TRAMeduca va organitzar la Cursa Escolar Besòs-Maresme i la Festa de la Guàrdia Urbana, on van participar més de 740 alumnes de set escoles del barri Besòs-Maresme.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.