Vine a la Festa de la Bicicleta!

Bicicleta i temps d’oci solen anar de la mà i tot i que de vegades s’utilitza per anar a l’escola, la feina o fer algun encàrrec, la gaudim més en calma o quan fa bon temps. El diumenge dia 15, en el marc del Dia Mundial de la Bicicleta (19 d’abril), se celebra la Festa de la Bicicleta amb una pedalada popular i una festa amb activitats familiars.

A partir de les 9 hores s’inicia al carrer Aragó (cantonada Roger de Flor) el recorregut de 12 quilòmetres fins a la plaça Espanya. El recorregut de tornada continua pel carrer Floridablanca i s’arribarà al passeig Lluís Companys, on tindrà lloc la Festa de la Bicicleta!

Fins al migdia, hi hauran programades diverses activitats amb l’objectiu de promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual i fomentar la seguretat viària. El 80% de la superfície de Barcelona té un pendent inferior al 2%, per la qual cosa es fa molt còmode i ràpid passejar per gran part de la ciutat.

Més de quinze activitats divertides però també educatives restaran obertes fins a les 14.30 hores, com un taller de pintura on a mesura que es pedaleja es crea un dibuix; l’elaboració de crispetes i sucs mitjançant la generació d’energia amb pedalades, o el “Joc de les parelles” del TRAM i l’ATM, on s’identificaran conceptes amb parts i instal·lacions de la xarxa tramviària i els tramvies.

D’entre tots els assistents se celebrarà un sorteig on es podrà guanyar una T-trimestre donada per TRAM i l’ATM, entre d’altres obsequis dels expositors!

També durant aquest mes, pedalejar tindrà premi ja que la campanya #30diesAMBbiciBCN proposa el repte de fer com a mínim 30 quilòmetres durant l’abril per optar al sorteig de diversos premis.

Utilitzar el transport públic és positiu per a tothom ja que es contribueix a mantenir l’aire més net i permet gaudir del viatge fent una altra activitat com escoltar música, llegir o estudiar.

La participació en la Bicicletada és gratuïta i no cal inscripció prèvia. Apunta-ho a l’agenda, tens una cita amb el medi ambient!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.