Concurs de relats La TRAMa

Torna el concurs literari La TRAMa per a totes aquelles persones que els agrada escriure i inventar històries mirant l’exterior per la finestra del tramvia; o per aquelles que escolten una conversa aliena i s’imaginen com continuarà. O per aquelles persones que volen convertir-se en escriptores una vegada a l’any.

Per a totes aquestes persones ha arribat el moment de deixar volar la imaginació, de plasmar en un relat totes les experiències acumulades durant l’any entre trajecte i trajecte i convertir-se en un dels 150 escriptors i escriptores que participaran en el concurs en línia de relats col·lectius.

La mecànica del concurs és senzilla, en Pau Joan Hernàndez, Gemma Lienas, Lolita Bosch, Yannick Garcia i Najat El Hachmi són cinc escriptors i escriptores de renom que iniciaran i dinamitzaran un total de 15 narracions col·lectives en línia. Les 150 persones participants escolliran un relat i s’organitzaran, per tant, en 15 grups de 10 persones. Aquestes continuaran un fragment de la narració en línia amb un únic requisit: el tramvia ha d’aparèixer de forma directa o indirecta en la trama argumental.

La inscripció s’obrirà a partir del 20 d’abril pels usuaris del tramvia majors d’edat. El concurs es desenvoluparà del 4 al 30 de maig i els usuaris que participin hauran d’escollir un dels relats proposats, tenir disponibilitat per participar en línia i aconseguir el gran repte d’escriure un relat ben cohesionat entre tots els membres de l’equip. El millor relat serà el guanyador!

Les deu persones guanyadores rebran una targeta T-trimestre d’una zona, una llibreta d’exercicis, el curs presencial de 3 hores “Imagina i escriu” i un 25% de descompte en qualsevol dels cursos presencials o virtuals del Laboratori de Lletres. També entraran al sorteig d’una bicicleta elèctrica.

I per la resta de participants també hi ha premi. Totes les persones inscrites i participants que escriguin un fragment vàlid rebran una targeta T-10, una subscripció durant un mes als continguts complets de la versió digital del diari ARA i un 20% de descompte en qualsevol dels cursos presencials o virtuals del Laboratori de Lletres.

Inscriu-te i converteix-te en escriptor o escriptora per un dia!

Llegeix els relats

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.