Ja és Sant Jordi al TRAM!

Resten pocs dies per la diada de Sant Jordi i a TRAM ja ho estem celebrant amb els nostres usuaris! Aviat ens despertarem amb els carrers plens de roses, estands amb llibres i tothom al carrer per gaudir d’un dels dies més macos de l’any. Aquesta jornada, que també celebra el dia internacional del llibre, és una oda a la literatura, a la natura i a les tradicions.

Fins demà dissabte i en col·laboració amb Abacus, els personatges Sra. Trama i Sr. Abacusí pujaran al tramvia vinilat #LlibreriaTRAMAbacus i regalaran més de 1000 llibres i primers capítols als usuaris de les línies Trambaix i Trambesòs. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar l’hàbit de la lectura de lleure, ja que els llibres són de diferents autors i autores, novetats editorials i llibres de fons. Recordem que llegir té molts beneficis com ara estimular la imaginació, ajudar a la concentració i prevenir la degeneració cognitiva, doncs podríem dir que el cervell s’alimenta de la lectura. Per alguna cosa els romans van fer seva l’expressió nulla dies sine linea (ni un dia sense una línia).

Durant la diada, a la plaça Francesc Macià, s’ambientarà un tramvia en una llibreria on la ciutadania podrà viure una experiència diferent. A dins es podran comprar alguns llibres amb la particularitat de poder conversar amb els seus autors en sofàs. Tens alguna pregunta que mai has pogut fer a un escriptor? Ara és el moment!

No faltarà la clàssica signatura de llibres de la diada. D’11h a 14h i de 17h a 20h diversos autors i autores signaran llibres al tramvia en el següent horari:

  • 11 h – Dulcinea: “El día que sientes el latir de las estrellas” i Elisenda Rovira: “Orgull xirucaire”.
  • 12 h – Maria del Mar Bonet i Jordi Bianciotto: “Maria del Mar Bonet, intensidades” i Aitor Sánchez: “Mi dieta ya no cojea”.
  • 13 h – Sílvia Soler: “Rellotges de sol” i Xevi Verdaguer: “Transforma la teva salut/Transforma tu salud”.
  • 17 h – Gaspar Hernández: “La dona que no sabia plorar”.
  • 18 h – Juan Francisco Ferrándiz: “La terra maleïda/La tierra maldita” i Antonio Pampliega: “En la oscuridad”.
  • 19 h – Javier Marías: “Berta isla/Cuando los tontos mandan”, Màxim Huertas: “Firmamento”, Jenn Díaz: “Belfondo” i Antonio Baños: “La república possible”.

Que tingueu una bona diada de Sant Jordi!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.