Estiu 100% d’activitats per infants i joves

Durant les vacances d’estiu, fer activitats a casa és divertit, però sortir a divertir-se i aprendre, és encara millor. La iniciativa 100% Estiu, de l’Ajuntament de Barcelona, ofereix activitats educatives, creatives i de lleure amb l’objectiu d’esbargir els infants i joves, promovent també la conciliació de les seves famílies, especialment els matins. I alhora, és una excel·lent excusa per a retrobar-se amb els companys de classe o fer noves amistats!

Activitats sostenibles

Un bon exemple de diversió mentre s’aprèn a tenir cura del medi ambient és el cicle Com funciona Barcelona, programat a diferents espais a prop del mar com La Ludo del Parc de la Ciutadella, l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i el Centre de la Platja, de la platja Somorrostro de Barcelona, des d’on s’organitzen les següents activitats gratuïtes recomanades:

  • Què en saps de les meduses? (de 3 a 6 anys). Taller interactiu i sensorial amb materials que simulen colors i textures. Cada dia a les 10 i a les 11.30 h.
  • Mostreig plàstic 0 (de 13 a 17 anys). Taller per identificar la brossa que arriba a la sorra de les platges, en col·laboració amb el projecte de ciència ciutadana Observadors del Mar. Cada dia a les 10 i a les 11.30 h.

Consulta totes les activitats sostenibles al web.

Patis Oberts

Fins al 31 d’agost les escoles de diversos districtes obren els patis a tots els infants i famílies. Compta sempre amb un servei de monitoratge que dinamitza amb activitats educatives esportives o artístiques. Pots arribar en tramvia a les següents escoles obertes:

  • Escola Vila Olímpica, de 17 a 20 h (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4).
  • Escola Bogatell, de 17.30 a 20.30 h (parada Wellington – línia T4).
  • Escola Poblenou, de 18 a 21 h -durant l’agost l’horari és de 17 a 20 h- (parada Espronceda – línies T5 i T6).
  • Escola Ítaca, de 17.30 a 20.30 h (parada Numància – línies T1, T2 i T3).

La Ruta del TRAM

Amb la Ruta del TRAM tens un ventall de propostes a un salt de Barcelona, en molts casos amb descomptes, com entrada gratuïta al mirador de Sant Just o al Museu de Matemàtiques de Catalunya i descomptes en els tallers familiars.

Cap infant sense vacances

L’objectiu d’aquestes iniciatives és que infants i adolescents puguin gaudir d’activitats de lleure a l’estiu, independentment de la seva situació. Per ajudar a arribar a aquest propòsit, TRAM col·labora amb Fundisoc i Soñar despierto, entitats que ajuden a infants en situació de vulnerabilitat. Gràcies a iniciatives com la de Soñar despierto, enguany seixanta nens i nenes que viuen en centres d’acollida podran gaudir d’unes colònies a l’agost!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.