Vespres de cinema a la fresca!

Anar al cinema sempre ve de gust, però quan és a l’aire lliure, amb la companyia de la brisa marina, el so de les onades i el reflex de la lluna, ja no hi ha paraules per a descriure-ho!

La mostra Cinema Lliure a la Platja celebra l’11a edició amb un ventall de projeccions i nous espais, com les platges de Sitges i de Vilanova i la Geltrú, que se sumen a Tossa de Mar, Palamós, El Prat, Mallorca i la primera platja a acollir el cicle: la platja de Sant Sebastià. Tots els films són de franc i es projecten quan es pon el sol, entre les 21.30 i 22 h. Recorda arribar amb antelació per no perdre’t ni un minut!

Et recomanem la programació de la platja de Sant Sebastià, a uns minuts a peu des de la parada Ciutadella | Vila Olímpica (línia T4):

  • 14 de juliol: Sis dies corrents (català, castellà i berber, amb subtítols en català) i el curt Pobre Antonio.
  • 21 de juliol: Damas de Hierro (finlandès, amb subtítols en castellà) i el curt Watani: My Land.
  • 28 de juliol: Les vides de Marona (sessió familiar en francès, amb subtítols en castellà) i el curt
  • 4 d’agost: Sin señas particulares (en castellà, sense subtítols) i el curt A Wish Upon a Satellite.
  • 11 d’agost: Sessió El públic tria, d’entre els films Tros, La peor persona del mundo, Petite maman i Anette (pots escollir la proposta al web).

El dijous 21 de juliol, a les 19 hores, es convida a tothom a tenir cura del planeta participant en una recollida de residus de la sorra (cal inscripció al web). Així doncs, pots aprofitar el dia per gaudir de l’aigua, fer un àpat en alguna de les guinguetes del passeig Marítim, deixar la teva empremta sostenible i arrodonir-ho veient una pel·lícula a la fresca!

Durant el mes d’agost, especialment de l’11 al 14, alça la vista més enllà de la pantalla, perquè hi haurà moltes probabilitats de veure passar un dels meteors de la pluja dels Perseids o llàgrimes de Sant Llorenç.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.