Un estiu passat per aigua (de la piscina)!

A Barcelona hi ha una trentena de centres esportius municipals, augmentant aquest nombre fins a prop d’un centenar a l’Àrea Metropolitana. Compten amb diversos serveis, com gimnàs, piscina interior, pistes esportives i, en alguns casos, piscina a l’aire lliure, amb gandules per descansar o fins i tot, gespa amb una zona de descans per fer un pícnic. Tot just el que cal per oblidar la calor!

Probablement, les més refrescants, però, estan al voltant de la xarxa de TRAM. El motiu? Poder arribar en pocs minuts en un transport climatitzat.

En Trambaix

  • Piscina Can Mercader, Cornellà (línies T1 i T2 – parada Ignasi Iglésias)
  • Parc Esportiu Llobregat, Cornellà (línies T1 i T2 – parada Les Aigües o Cornellà Centre)
  • Piscina de l’Escorxador, Sant Feliu (línia T3 – parada Sant Feliu | Consell Comarcal)
  • Piscines Municipals Recreatives Fontsanta, Sant Joan Despí (línia T2 – parada Centre Miquel Martí i Pol)

En Trambesòs

  • CEM Parc de la Ciutadella (línia T4 – parada Ciutadella | Vila Olímpica)
  • CEM Bac de Roda (línies T5 i T6 – parada Espronceda)
  • CEM de Sant Sebastià (línia T4 – parada Ciutadella | Vila Olímpica)

En general, totes les piscines descobertes obren cada dia fins a mitjans de setembre (cal consultar l’horari específic i data d’obertura en cada centre), amb descomptes per a infants, estudiants i persones jubilades.

El Fòrum disposa d’una zona de banys, completament de franc, a mig camí entre una piscina i una platja. Malgrat que no tingui sorra, és una bona opció per prendre el sol en les gandules o banyar-se en aigua salada. Aquest espai separat del mar, delimitat per una base de ciment, té un gran avantatge: l’accés a l’aigua es fa des de superfícies pavimentades, adaptades per a persones amb mobilitat reduïda mitjançant cadires elevadores. Per arribar-hi cal baixar a la parada Fòrum (línia T4).

En tramvia, de casa, a l’aigua!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.