Vine al Festival Cruïlla en TRAM!

Entres al Tram i trobes diverses persones comentant amb molta emoció que ballaran i cantaran fins ben entrada la matinada. I a més a més, volen omplir el mòbil de selfies amb els seus artistes preferits. De segur que tenen una entrada per assistir al Cruïlla Barcelona! És un dels festivals de música amb més èxit de l’estiu, ja que ofereix una gran varietat d’estils per satisfer tots els públics: electrònica, hip-hop, funk, soul, glam, pop, ritmes llatins… fins i tot, poden gaudir els més joves de la casa, els menors de 15 anys poden assistir sempre que vagin acompanyats d’una persona adulta.

L’edició d’enguany té una durada de 4 dies, des de dimecres fins a la matinada de diumenge i compta amb les actuacions d’artistes de renom internacionals i locals,  com ara Juan Luis Guerra (dissabte a les 20 h), Rubén Blades (dissabte a les 22.45 h), Jack White (divendres a les 23.15 h), Duran Duran (divendres a les 20.30 h), Rigoberta Bandini (divendres a les 22 h), Joan Dausà (dissabte a les 21 h), Els Catarres (diumenge a la 1 h) o Stay Homas (dijous a les 19.30 h), grup català sorgit durant el confinament.

El Cruïlla Barcelona no només presumeix de bona música, també inclou bona gastronomia, instal·lacions artístiques i espectacles de comèdia, amb monòlegs d’Ignatius Farray, Valeria Ros i Kike García, cofundador del diari satíric El Mundo Today.

Després de cantar, ballar i fotografiar l’ambient, caldrà fer-se una selfie amb els artistes. O amb els seus hologrames. L’experiència interactiva Meet & Greet t’apropa a mida real alguns dels artistes perquè facis les fotos que més t’agradin. Semblaran personatges reals!

Per arribar al festival i tornar hauràs de dirigir-te a la parada Fòrum (línia T4), a partir del divendres dia 8 a les 05.00 h la línia realitzarà servei ininterromput fins diumenge dia 10 a les 24.00 h. Els horaris de la línia T4, que va des de l’Estació de Sant Adrià a Ciutadella l Vila Olímpica, seran els habituals fins les 24.00 h.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *