Festival Llum BCN, fent brillar el cel i els carrers

Lumos Maxima! Aquest cap de setmana el Poblenou sembla envaït per un encanteri de Harry Potter, aquell que il·lumina la foscor amb el centelleig de la vareta màgica. És el Festival d’Arts Lumíniques Llum BCN, l’espectacle de llums, colors i música.

El festival, actiu des de les 18 h i fins a les 24 h (diumenge fins a les 23 h), s’organitza en 3 àrees: instal·lacions d’artistes locals i internacionals (situades entre la plaça de les Glòries i el carrer Pere IV), instal·lacions d’escoles (al parc del Centre de Poblenou), i l’Off Llum, un circuit paral·lel impulsat per l’associació Poblenou Urban District, que integra els projectes de petites organitzacions i professionals del barri (entre el carrer Pere IV i l’avinguda Icària).

Et recomanem el següent itinerari, amb inici a la parada Glòries (línies T4, T5 i T6) i final a la parada Fluvià (línia T4). No et perdis res!

  1. Museu del Disseny: Faces of ImageNet (mapping dels participants en temps real), Data Heartbreak (exploració de la intoxicació informativa, permanent fins al 27 de febrer) i Rox (sons ambientals que es reprodueixen mitjançant les imatges), OSC-B (imatges reflectides a l’estany)
  2. Torre Glòries: Mix & Match (obra col·laborativa a través de tauletes interactives per a crear una composició lumínica)
  3. Jardins Badajoz: Olorama (interpretació d’un ciclorama amb aromes)
  4. Jardins de Ca l’Aranyó: Xocolata amb llum (degustació d’una galeta de xocolata fosa amb només llum)
  5. Carrer Sancho de Ávila: Dialogar (instal·lació il·luminada amb les veus dels participants) i Serres (serralades nevades en moviment)
  6. Carrer Castella: Espectre (poema visual de les antigues centrals elèctriques)
  7. Parc del Poblenou: Instal·lacions de les escoles d’art i disseny.

L’app Llum BCN et permet crear la teva ruta personalitzada afegint els punts recomanats. Així, és molt més ràpid arribar a tots els espais proposats.

Enguany se celebra en el format habitual, amb accés lliure sense inscripció prèvia, però amb aforament màxim per garantir la millor experiència. És obligatori dur la mascareta tant a l’exterior com a l’interior de les instal·lacions, i es recomana mantenir distància de seguretat entre les persones.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.