Agafa l’skate i fes esport sobre rodes!

Els X Games són una competició d’esports extrems que se celebra anualment als Estats Units des del 1995. Aquí tenen cabuda diverses disciplines que no són olímpiques, però que són molt populars, com el motocròs, el surf, l’escalada o l’skateboarding. L’estiu del 2013, com a excepció, es va traslladar a Barcelona, moment en el qual es va aprofitar per construir diversos circuits que allotgessin les competicions de monopatí.

Com qualsevol altre esport, és necessari la pràctica o l’entrenament regular, amb un monopatí als peus i fent salts, trucs o piruetes utilitzant les diferents peces del mobiliari com escales, bancs i altres elements.

Per aquest motiu és un esport que va començar al carrer, però la realitat és que la pràctica en espais no habilitats no està permesa. Així doncs, et recomanem els diversos circuits creats per celebrar els X Games i altres parcs on gaudir d’aquest esport:

  • Jardins Àurea Cuadrado – Les Corts (parada Ernest Lluch – línies T1, T2 i T3). Un parc amb grans zones d’ombra per a principiants.
  • La Mar Bella. El primer circuit construït pels X Games, d’una mida mitjana i vistes al mar.
  • Fòrum (parada El Maresme – línia T4). És l’espai més gran dedicat a aquest esport. Compta amb dos circuits, un d’ells creat per la marca Nike: el Play Now BCN, amb pistes de futbol i bàsquet.
  • Carrer Sevilla – Cornellà de Llobregat (parada Ignasi Iglésias – línies T1 i T2). Circuit amb obstacles senzills, ideal per infants.
  • Parc de la Fontsanta – Sant Joan Despí (parada Hospital de Sant Joan Despí | TV3 – línia T3). Espai de mida reduïda amb elements complexos, com rampes i baranes.
  • La Mallola – entre Sant Just i Esplugues (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3). Circuit senzill, perfecte per iniciar-se en l’esport.
  • Carrer Mataró, 5 – Sant Feliu del Llobregat (parada Sant Feliu | Consell Comarcal – línia T3). Adaptat a tots els nivells, amb elements a diverses alçades.
  • Àgora Badalona (carrer Marina, 2-20). Circuit ampli, de més de 1000 m2 amb zones delimitades per a cada nivell.

Per descomptat, també podràs practicar l’skate a la zona més coneguda de Barcelona, el MACBA (plaça dels Àngels). Això sí, només fins a les 22 hores, un horari definit per garantir la convivència amb els veïns del barri.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.