Aquest cap de setmana s’il·lumina el Poblenou!

Hi ha instants on Barcelona s’il·lumina quan tot és fosc, instants com el Festival d’Arts Lumíniques LLUM BCN que dóna llum a la foscor de més de 30 espais del Poblenou i Sant Martí.

Des d’avui i fins al diumenge més de 30 edificis antics, edificis nous d’avantguarda, naus industrials, parcs o carrers són transformats per artistes de disciplines creatives, com l’art, el disseny, l’arquitectura i l’audiovisual sempre amb l’objectiu d’interactuar d’una manera original amb l’espectador.

L’accés a aquesta exposició urbana és lliure i de franc, en alguns casos amb aforament limitat a les instal·lacions. Malgrat que la reserva prèvia no sigui indispensable, és molt recomanable planificar la visita, triar l’horari i reservar al web, garantint així l’accés a l’hora desitjada i sense cues.

Agafa la càmera de fer fotos o el teu mòbil i segueix aquesta ruta que et recomanem, amb inici i final a les parades de TRAM. Ràpid i còmode!

L’inici és a la façana del Museu del Disseny (parada Glòries – línies T4, T5 i T6), on es podran contemplar les projeccions Freqüències i de L’infraroig a l’ultraviolat. A continuació, caminant des de l’Avinguda Diagonal fins a la confluència amb el carrer Selva de Mar, a ambdós costats es podrà gaudir de 26 instal·lacions més, entre les quals destaquen l’interior de la Universitat Pompeu Fabra (Agorythm, experiència immersiva amb música), el parc del Centre del Poblenou (diverses instal·lacions creades per escoles de disseny, belles arts i arquitectura) i Utopia 126 (In our mind’s eye i Lunar oscillations, jocs d’ombres i llums en moviment).

Un cop finalitzis l’itinerari, pots tornar al punt inicial des de la parada Selva de Mar (línia T4), o bé, continuar fins a la platja de la Mar Bella, on s’estrena per primer cop una obra interactiva a la sorra. Des de lluny, és una escultura que simula una onada impulsada pel vent, però quan es travessa, es converteix en un entorn immersiu que envolta l’espectador.

Gaudeix d’un museu audiovisual a l’aire lliure!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.