Teatre per adolescents: RBLS

L’adolescència és una etapa de transició entre la infància i la vida adulta. És el moment de preguntar-se qui es vol ser en un futur, com aconseguir-ho i com expressar-ho. Les arts escèniques poden ajudar en aquesta cerca de la identitat personal, a “rebel·lar-se” mitjançant la dansa, el cant, el teatre… i participant en el Festival RBLS, fet per joves i dirigit també a joves d’entre 13 i 20 anys.

Aquesta proposta vol afavorir l’accés a la cultura i al teatre de tots els adolescents, sigui quina sigui la seva condició. Així doncs, amb activitats de pagament i de franc es tracten temes rellevants com l’ús de les noves tecnologies, la innovació i creativitat i la música urbana, com les següents que recomanem (amb reserva d’entrades):

  • Teatre Inclusiu: Visions europees. Classe magistral sobre les tècniques i estratègies per a la inclusió de col·lectius vulnerables a través de les arts escèniques (dimecres 3 de novembre a les 17 h, al Teatre Tantarantana).
  • Container, d’Emília Gargot. Joc interactiu entre el públic i el seu mòbil (dijous 4 de novembre a les 19 h, al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí – parada Bon Viatge – línies T1 i T2).
  • Flow! My (hip-hop) Story, de Pulmon Beatbox. Proposta musical que combina els sons del beat box amb el hip-hop (divendres 5 de novembre a les 21 h, al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí – entrada general de 6 €)
  • Teatre Crític. Classe magistral d’eines teatrals per generar idees i punts de vista propis i expressar-los de manera artística (dissabte 6 de novembre, de 10 a 13:30 h, al CC Santa Eulàlia – L’Hospitalet de Llobregat).
  • Quin gest necessitem avui?. Taller de teatre físic, les persones que participin crearan una peça de vídeo-dansa professional només amb gestos (dissabte 6 de novembre, de 10:30 a 13.30 h, al CC Cotxeres Borrell).

Les actuacions volen impactar i connectar amb l’espectador d’una manera original, dinàmica i sostenible, ja que evitaran l’ús de paper o plàstics d’un sol ús. Pots consultar la programació completa al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.