Ja és temps de pícnic!

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de gaudir de l’aire lliure sense presses, sense cap estrès, i el més important… amb la panxa plena! Una activitat que combina tots aquests elements és la planificació d’un pícnic ben divertit amb la família o els amics. Preparar unes estovalles, alguns jocs de taula… però sobretot, diverses carmanyoles de menjar fred, com per exemple truita de patates, croquetes, pa amb tomàquet, unes peces de fruita i una beguda ben refrescant.

I per això, no cal anar lluny o ni tan sols anar a la muntanya. Només cal trobar una zona verda amb espai habilitat o bé, seure a la gespa. Si el que es busca és la tranquil·litat de Barcelona, el parc ideal és la Ciutadella. 17 hectàrees de relaxament, fauna, flora i art per jugar a comptar les escultures del parc. La Dama del Paraigua, de Roig Solé, el Desconsol, de Josep Llimona, la columna meteorològica, o els dos medallons amb dibuixos de sargantanes de la part alta de la cascada (una pista, es troba al costat d’una porta), són només algunes de les obres que pots descobrir tant abans com després de l’àpat.

Arreu de Catalunya hi ha més de 600 punts habilitats per a fer un pícnic, en molts casos, condicionats amb taules i bancs per seure. D’entre els que es troben a dues passes de la xarxa de TRAM et recomanem els següents:

  • Badalona: Parc de Can Solei i Ca l’Arnús (parada Gorg – línia T5)
  • Barcelona: Parc de Cervantes (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3) i Parc Central del Poblenou (parada Pere IV – línia T4).
  • Cornellà de Llobregat: Parc de Can Mercader (parada Ignasi Iglesias – línies T1, T2)
  • Esplugues de Llobregat: Font de la Mandra i Sant Pere Màrtir (parades Zona Universitària o Can Clota – línies T1, T2 i T3)
  • Sant Joan Despí: Àrea de pícnic Riera Pahissa (parada Sant Feliu – línia T3)

Després del dia d’esbarjo, no oblidis recollir tota la brossa abans de marxar!

Imatge de portada: Frimufilms

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.