TRAM porta el tenis en cadira de rodes a Barcelona!

En el tenis en cadira de rodes l’únic límit el marca la pista! Aquest és el lema de la 4a edició del TRAM Barcelona Open que torna al Reial Club de Polo (parades Zona Universitària o Avinguda de Xile – línies T1, T2 i T3) després de l’aturada a causa de la COVID-19. Des de demà dimecres fins al dissabte 22 de maig competiran 26 jugadors i jugadores de 15 nacionalitats diferents, 8 d’entre el top 20 del rànquing mundial:

  • Diede de Groot (Holanda) núm. 1 del món, dues vegades campiona de Wimbledon i de l’Open d’Austràlia, un títol US Open i un Roland Garros.
  • Yui Kamiji (Japó) núm. 2 del món.
  • Lola Ochoa, núm. 1 d’Espanya i núm. 45 del món.
  • Gustavo Fernández (Argentina) núm. 2 del món, dues vegades campió de Roland Garros i una de l’Open d’Austràlia i Wimbledon.
  • Martín de la Puente, núm. 1 d’Espanya, núm. 13 del rànquing mundial, i subcampió en dobles i individual del TRAM Barcelona Open de 2019.
  • Daniel Caverzaschi, núm. 2 d’Espanya, núm. 17 del món i subcampió en dobles del TRAM Barcelona Open de 2019.

La competició és una de les primeres del Uniqlo Wheelchair Tennis Tour (categoria ITF2) en ser puntuable per als Jocs Paralímpics de Tòquio d’aquest estiu. És organitzat per la Fundació Step by Step, amb la col·laboració de la Fundació La Caixa, Moventis i el patrocini del Tramvia de Barcelona.

Avui se celebrarà la presentació del torneig, amb una exhibició de tenis en cadira de rodes entre Àlex Corretja, Gustavo Fernández, Martín de la Puente i Lola Ochoa. A partir de demà dimecres s’iniciarà la primera ronda de partits individuals i dobles. Divendres serà el torn de les semifinals de dobles, i dissabte l’emoció envairà la pista, ja que es jugaran les finals individuals femenina i masculina a partir de les 10 h.

El torneig és obert i gratuït per a la ciutadania, no obstant això, per garantir totes les mesures de seguretat (entre les quals l’aforament limitat de 100 persones) es requereix reserva d’entrades al web (exhaurides per dimecres, divendres i dissabte).

Una de les novetats d’enguany és el llançament de la primera app per un torneig de tenis en cadira de roda (disponible per a iOS i Android), amb informació dels partits destacats, horaris, resultats en directe, notícies i informació dels jugadors i jugadores.

No et perdis una de les cites anuals més importants de l’esport adaptat!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.