Propera parada: nit dels museus!

Són les 20.30 del vespre i la Marta espera a l’andana el pròxim tram. Sempre l’agafa a la mateixa hora, però aquesta vegada, en lloc de tornar a casa com ja s’havia acostumat aquests últims mesos, passarà la seva parada de llarg i baixarà a Glòries. Allà ha quedat amb la seva família per a visitar el Museu del Disseny fins a gairebé la mitjanit.

Les persones de Badalona, Cornellà, Esplugues, Sant Adrià i Sant Joan podran fer el mateix, ja que enguany, la Nit dels Museus se celebra a Barcelona i 7 municipis de l’àrea metropolitana.

El dissabte, de 18 a 22 hores (en alguns casos l’horari s’amplia fins dimarts 18), 74 museus i equipaments obriran les portes per oferir visites guiades, exposicions, tallers, jocs o concerts, amb cita prèvia o reserva d’entrades.

Per a ajudar-te amb l’elecció et recomanem els següents espais:

  • Museu de Ciències Naturals (sense reserva prèvia): visita lliure a totes les exposicions (parada Fòrum – línia T4).
  • Castell de Cornellà: visita lliure i funció de teatre “Todos somos Lorca”.
  • Centre Jujol-Can Negre: exposició “Can Negre, 360º” i taller de fotografia en 3D (parada Bon Viatge – línies T1 i T2).
  • MACBA: visita lliure a totes les exposicions.
  • MNAC: visita a les exposicions i activitats familiars.
  • Museu del Disseny: visita lliure a totes les exposicions (parada Glòries – línies T4, T5 i T6).
  • Museu Can Framis (sense reserva prèvia): visita a les exposicions i a la instal·lació a l’aire lliure (parada Ca l’Aranyó – línia T4).
  • Museu Can Tinturé: visita guiada a les exposicions i activitat familiar (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3).

I si no tens temps de veure tot allò que t’havies proposat, els diumenges a partir de les 15 hores tens entrada gratuïta, entre altres molts espais, al CCCB, Museu Marítim, El Born Centre de Cultura i el Museu de la Música!

Gaudeix d’una nit ben completa!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.