Festes de Santa Eulàlia des de casa i als museus!

Aquest any coincideixen 3 esdeveniments en un únic cap de setmana: les festes de Carnestoltes (amb moltes activitats en línia), el Dia dels Enamorats (celebrat el diumenge), i també arriben les Festes de Santa Eulàlia, la patrona de Barcelona fins al segle XVII. Així doncs, la ciutat gaudeix cada any de dues grans festes, les de la Mercè, a l’inici de la tardor, i les de Santa Eulàlia, a l’hivern.

Però la situació particular d’enguany ha comportat una reducció de propostes presencials, amb exposicions només a l’Ajuntament (gegantes de Ciutat Vella) i al Born Centre de Cultura i Memòria (gegants i capgrossos o l’exposició fotogràfica de catifes, entre d’altres). La tradicional ofrena floral se celebrarà sense públic però amb la possibilitat de seguir l’acte en línia a les xarxes socials (avui a les 19.15 hores). Altres activitats populars com la cercavila de bandes, la mostra de puntaires o els correfocs s’han anul·lat, però s’han creat recursos audiovisuals al web amb un resum de les edicions anteriors. Es podrà gaudir des de casa i en un format diferent!

No obstant això, els següents museus obriran les portes de franc, amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat activades:

  • MNAC: avui de 10 a 18 hores (i entrada gratuïta fins al 14 de febrer per a totes les Laies i un acompanyant).
  • CCCB: avui i demà durant tot el dia.
  • Museu del Disseny: avui i demà durant tot el dia.
  • MACBA: avui d’11 a 19.30 hores.
  • Museu Frederic Marès: avui i demà de 10 a 19 hores.
  • Fundació Antoni Tàpies: avui de 10 a 19 hores.
  • Museu Picasso: avui i demà de 10 a 19 hores (requereix reservar entrada al web).
  • Museu de la Música: avui de 10 a 18 hores i demà de 10 a 19 hores

En altres museus i centres culturals també s’han organitzat més de 25 activitats diferents amb preus reduïts, com tallers, visites guiades i exposicions (consulta el llistat complet al web).

Bones Festes de Santa Eulàlia!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.