Celebra el Carnestoltes virtual

Aviat arribaran les festes de Carnestoltes en un format adaptat a la situació actual. Malgrat que les rues no se celebrin, hi ha moltes altres activitats que s’han programat amb molta il·lusió. Així, serà una festivitat molt especial que es viurà principalment des de casa i a través de les pantalles.

Enguany s’han reduït les activitats presencials, i aquelles que es realitzen (amb totes les mesures de seguretat) requereixen inscripció prèvia. És el cas de l’espectacle infantil Caçahistòries al CC Parc Sandaru (parada Marina – línia T4), el dissabte 13 a les 18 h. Una hora abans, a partir de les 17 h se celebrarà un concurs de disfresses entre totes les persones assistents (aforament limitat).

Per a gaudir com cal el Carnestoltes des de casa (amb diversió, alegria i molta gresca) et proposen les següents activitats:

L’Arribo

Es retransmetrà al Canal de YouTube de Barcelona Cultura i Cultura Popular Barcelona el dijous 11 de febrer a les 18 h.

Gastronomia

  • Concurs de truites. Fes la teva millor truita i aconsegueix el primer premi! Hauràs d’enviar una foto i la recepta fins al 10 de febrer, al CC Zona Nord o a l’Espai de Gent Gran. Ambdós espais retransmetran la final del concurs el dijous 11 de febrer a les seves xarxes socials.
  • Xerrada Dimecres de Cendra, orígens i curiositats. El dimecres 17 de febrer a partir de les 10 h (canal de Youtube del CC Can Deu).

Disfresses i màscares

  • Taller d’auto maquillatge. Avui a les 18 h (canal d’Instagram del CC Vallvidrera Vázquez Montalbán – inscripció al web-)
  • Maquillatge i disfresses. Del 7 al 14 de febrer (canal d’Instagram del CC Casa del Rellotge)
  • Màscares venecianes. El dimecres 10 de febrer a les 18 h (canal d’Instagram del CC Casa del Rellotge)
  • Concurs de disfresses infantils. Confecciona la teva disfressa i participa en les diferents categories! Hauràs de compartir una foto a les xarxes socials amb l’etiqueta @ccteixonera i #taxocarnaval21 fins al 12 de febrer. S’anunciaran les persones guanyadores el dissabte 13 a les xarxes socials.

Aprofitant l’avinentesa et proposem una nova activitat ben divertida per a fer en família. Amb materials que tinguis a casa, com cartolines, cartrons i llapis, dibuixa i retalla una màscara del teu personatge preferit. Fes una videotrucada a la teva família i els teus amics o amigues i jugueu a endevinar de quin personatge es tracta. Que guanyi la més ocurrent!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.