Activitats a l’aire lliure per a celebrar el Nadal

All I want for Christmas is… desconnectar, descansar, riure molt i gaudir d’activitats amb la família. Enguany viurem un Nadal diferent sense grans reunions ni grans sortides, però això no significa que no puguem passar-ho d’allò més bé amb les persones que convivim o amb els familiars més propers.

Et proposem diferents activitats a l’aire lliure (o espais amples) molt divertides i ben a prop d’on vius, perquè no hagis de desplaçar-te lluny:

Badalona

  • Mostra de pessebres. A la plaça de la Vila s’ha instal·lat el pessebre principal, i a la sala d’exposicions d’El Refugi, diverses maquetes fetes per artesans.

Barcelona

  • Nadal al mar, Nadal al Port Olímpic. Activitats de temàtica marítima: exposició d’escultures, titelles, i espectacles sonors. Accés gratuït amb reserva prèvia al
  • “10 anys, 10 pessebres”. Exposició dels pessebres instal·lats els últims deu anys. A la planta baixa de l’Ajuntament.
  • Barcelona, més il·luminada que mai. Per primera vegada, s’il·luminen els mercats municipals, la plaça Catalunya i el carrer Balmes. Però també els carrers habituals: Pg. de Gràcia, la Via Laietana, el carrer Aragó…

Cornellà de Llobregat

  • Llum i ombres. Espectacle de llums a la Torre de la Miranda. Tots els vespres fins al 4 de gener.
  • Els arbres dels desitjos. Vols demanar un desig pel 2021? Porta’l a l’arbre de la plaça de Gandesa per a tenir sort (parada Fontsanta | Fatjó – línies T1 i T2).

Sant Joan Despí

  • Espectacle de llums. A la façana de la Torre de la Creu, dies 28, 29 i 30 de desembre.

I si aquestes festes les passes a casa (o fa mal temps), també pots participar en activitats molt originals, com la creació de guarniments de Nadal amb materials reciclats (tutorial disponible al canal de Youtube del Centre Cívic Sant Martí).

Si tens traça per a cantar (o no) et proposem un repte. T’atreveixes a cantar la cançó Jingle Bells amb una nova lletra adaptada a la situació actual? Pots inspirar-te en la nadala que l’equip de TRAM ha creat. T’animem a cantar per videotrucada amb la família i amb aquelles persones que durant aquestes festes estaran més lluny.

Bones festes!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.