Felicitem les festes amb una nadala adaptada a la nova normalitat!

Arriba Nadal, probablement l’època més esperada de tot l’any, però també de més solidaritat. I en aquesta època també, com tots els anys, TRAM felicita les festes amb una nadala ben divertida, original i sempre solidària amb una associació. Enguany, l’entitat escollida és l’Associació Espanyola d’ELA (adELA), que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia. Aquesta donació ajudarà a cobrir el finançament anual de les necessitats d’una persona diagnosticada d’ELA.

L’elecció de l’associació solidària ha estat fruit d’una activitat en equip, ja que totes les treballadores i treballadors de TRAM han participat proposant diferents projectes que tota la plantilla ha votat. A continuació, s’ha ideat una nadala adaptada a la nova situació que estem vivint: amb distància i amb mascareta. Així i tot, també podem veure cantar l’equip que ha participat de manera voluntària. Ho han fet amb una solució molt original i senzilla que permet visualitzar completament la cara (i que requereix cantar amb el telèfon a la mà). Jingle Bells ha sigut la melodia que acompanya la celebració, que també s’ha adaptat a la nova normalitat: la lletra s’ha substituït per una de més actual!

Aquest any també s’han encès els llums de Nadal en algunes parades d’ambdues xarxes. Es tracta de les parades Numància i Maria Cristina, de la xarxa Trambaix, i Glòries i Auditori | Teatre Nacional a la xarxa Trambesòs. Aquesta instal·lació lumínica, de baix consum i amb subministrament energètic 100% de fonts renovables, estarà activa fins al dia de Reis, des dels vespres fins a les 23 hores.

Celebra Nadal amb nosaltres a les xarxes socials, compartint les teves imatges dels llums de les parades i etiquetant-nos amb el hashtag #NadalTRAM.

Bon Nadal, bon Nadal, volem celebrar ens veiem al tramvia amb torrons i massapà!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.