Gaudeix del Jazz Festival des de casa

La música amansa les feres (i anima a tothom). Les cançons estan estretament relacionades amb l’estat d’ànim, els sentiments i els records. Així, una melodia pot transportar a alguna experiència del passat, pot donar un impuls d’adrenalina quan fem esport, o pel contrari, ajudar a relaxar o dormir millor.

El jazz és un gènere musical capaç de transmetre qualsevol emoció: felicitat, malenconia, energia, aflicció… gràcies a cançons amb ritmes ràpids o animats i lents o més tranquils. I quina millor manera de gaudir del jazz que “assistint” a un festival? El festival D.O. JAZZ CAT, celebrat en el marc del Voll-Damm Barcelona Jazz Festival, arriba aquest any a través de les pantalles.

El D.O. JAZZ CAT és el cicle de concerts i activitats gratuïtes que reuneix artistes de l’escena musical de Catalunya. Totes les actuacions s’emeten a les 11 h des del Palau Robert i es podran seguir en streaming pel canal de Youtube. En acabar, es podrà accedir al contingut en qualsevol moment:

  • Tori Sparks & Calamento, 8 de novembre
  • Aupa Strings, 22 de novembre
  • Joan Mar Sauqué Trio, 29 de novembre

Avui mateix ja es pot gaudir del concert inaugural a càrrec de Josep Traver i Martí Serra i de la xerrada de Ricard Gili: El mig segle de La Locomotora Negra.

El Barcelona Jazz Festival arriba a la 54a edició sent referent mundial en aquest gènere. Enguany, amb dates ajornades per confirmar, es trobaran a l’escenari artistes internacionals de gran trajectòria com Ute Lemper, Sílvia Pérez Cruz o Melody Gardot, i formacions musicals com Stars Of Gospel Choir, Gran Ensemble Liceu i Sant Andreu Jazz Band.

Aquest festival és tan conegut que fins i tot traspassa fronteres, concretament fins a la ciutat de Nova York, on s’han celebrat els primers concerts en dos clubs de jazz molt coneguts: The Village Vanguard i Smalls, aquest últim amb opció de veure de franc tots els concerts en streaming només registrant-se al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.