Unes gandules de cinema!

Hi ha una paraula al diccionari que pot presumir del seu nom: la gandula. La gandula és aquella cadira còmoda, per asseure’s de manera relaxada i que una vegada hom s’hi asseu, li atorga el poder màgic de fer el mandra. Quina felicitat! Sobretot, quan a més de trobar-se d’allò més còmode, s’aprofita el moment per veure també una pel·lícula. Per exemple, el cicle de cinema a l’aire lliure Gandules 2019, que se celebra al pati de les dones del CCCB (c. Montalegre, 5).

Fins al 22 d’agost, tots els dimarts, dimecres i dijous, a les 22 hores es projecta un film sobre la visió quàntica, un concepte que barreja la física quàntica amb la creativitat. Universos paral·lels, viatges en el temps, tot allò que es pugui imaginar i traspassi la realitat és benvingut en aquest cicle de cinema, que com és habitual, és d’accés lliure i de franc:

  • Dimecres, 14: Symbol, d’Hitoshi Matsumoto (Japó).
  • Dijous, 15: Mind Game, de Masaaki Yuasa i Koji Morimoto (Japó).
  • Dimarts, 20: Fish & Cat, de Shahram Mokri (Iran).
  • Dimecres, 21: Donnie Darko, de Richard Kelly (Estats Units).
  • Dijous, 22: La Jetée, de Chris Marker (França) i Je t’aime, je t’aime, d’Alain Resnais (França).

Però Gandules 2019 no es tracta només de cinema. També és música. En aquesta edició, són els assistents qui s’encarregaran de fer sonar la millor banda sonora abans de cada projecció. Així, s’afegeix un component interactiu que farà la nit molt més divertida i original. Només cal compartir a les xarxes socials una cançó desitjada amb el hashtag #Gandules19 i automàticament s’afegirà al llistat de Spotify Cançons quàntiques – Gandules’19 (també disponible per escoltar des de qualsevol dispositiu) que sonarà cada nit.

Aquest cicle tanca, junt amb el festival de curtmetratges Mecal Air, la temporada de cinema a la fresca 2019. S’apropa la tardor, però de ben segur podrem seguir gaudint d’altres activitats d’oci arreu.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.