TRAM MecalAir

Cinema “is in the air”

Aquest agost el setè art es troba a un pas de TRAM. L’edició estiuenca del festival de curtmetratges Mecal se celebra en un cinema improvisat a l’aire lliure, al llac del Museu del Disseny (jardí d’Elisava). Així, les escales del jardí es converteixen en seients i el cel estrellat en el sostre de la sala.

És recomanable doncs, arribar amb antelació (parada Glòries – línies T4, T5 i T6) per escollir un lloc amb bona visibilitat i, tot i que hi ha servei de cafeteria, també pot ser una bona opció portar algun aperitiu per consumir durant el film (totes les sessions comencen a les 20 hores).

El festival és de lliure accés i gratuït. Cada sessió és única i tracta una temàtica diferent, així que mai veurem cap curt dues vegades:

  • 3 d’agost: Indie Shorts
  • 10 d’agost: Sci-fi
  • 17 d’agost: Comèdia
  • 24 d’agost: Curtmetratges Eròtics (públic adult)
  • 31 d’agost: Terror

Les sessions de cinema continuen durant el mes de setembre, amb la projecció de categories especials, com ara animació (7 de setembre), trans (14 de setembre) i una selecció dels millors curtmetratges projectats durant aquesta edició (21, 22 i 23 de setembre).

Abans d’accedir a la “sala de cinema” del Museu, podeu visitar la seva exposició temporal fins a l’1 de setembre. El millor disseny de l’any, exhibeix les obres artístiques internacionals que han resultat guanyadores o finalistes dels premis Foment de les Arts i del Disseny (FAD) d’enguany. I, si es prefereix una opció més relaxada, a l’exterior del Museu hi ha una zona de gandules per a passar una bona estona llegint, escoltant música o descansant.

Aquest festival de curtmetratges cada vegada té més persones adeptes, ja que a tothom li agrada aprofitar l’estiu i sortir a gaudir del bon temps. Per això, se celebra de manera simultània una versió reduïda del festival a les Balears. Si estiuegeu a Mallorca (zona d’Es Baluard o a Eivissa (zona Sant Agustí) també podreu gaudir dels millors curtmetratges. Perquè les coses bones s’han de compartir!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.