TRAM MecalAir

Cinema “is in the air”

Aquest agost el setè art es troba a un pas de TRAM. L’edició estiuenca del festival de curtmetratges Mecal se celebra en un cinema improvisat a l’aire lliure, al llac del Museu del Disseny (jardí d’Elisava). Així, les escales del jardí es converteixen en seients i el cel estrellat en el sostre de la sala.

És recomanable doncs, arribar amb antelació (parada Glòries – línies T4, T5 i T6) per escollir un lloc amb bona visibilitat i, tot i que hi ha servei de cafeteria, també pot ser una bona opció portar algun aperitiu per consumir durant el film (totes les sessions comencen a les 20 hores).

El festival és de lliure accés i gratuït. Cada sessió és única i tracta una temàtica diferent, així que mai veurem cap curt dues vegades:

  • 3 d’agost: Indie Shorts
  • 10 d’agost: Sci-fi
  • 17 d’agost: Comèdia
  • 24 d’agost: Curtmetratges Eròtics (públic adult)
  • 31 d’agost: Terror

Les sessions de cinema continuen durant el mes de setembre, amb la projecció de categories especials, com ara animació (7 de setembre), trans (14 de setembre) i una selecció dels millors curtmetratges projectats durant aquesta edició (21, 22 i 23 de setembre).

Abans d’accedir a la “sala de cinema” del Museu, podeu visitar la seva exposició temporal fins a l’1 de setembre. El millor disseny de l’any, exhibeix les obres artístiques internacionals que han resultat guanyadores o finalistes dels premis Foment de les Arts i del Disseny (FAD) d’enguany. I, si es prefereix una opció més relaxada, a l’exterior del Museu hi ha una zona de gandules per a passar una bona estona llegint, escoltant música o descansant.

Aquest festival de curtmetratges cada vegada té més persones adeptes, ja que a tothom li agrada aprofitar l’estiu i sortir a gaudir del bon temps. Per això, se celebra de manera simultània una versió reduïda del festival a les Balears. Si estiuegeu a Mallorca (zona d’Es Baluard o a Eivissa (zona Sant Agustí) també podreu gaudir dels millors curtmetratges. Perquè les coses bones s’han de compartir!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.