TRAM LaLudo

Ludoteca aquàtica al Parc de la Ciutadella

L’estiu sol ser l’època de vacances per a la majoria de les persones. Però hi ha qui les fa en altres temporades i n’hi ha que no en fa. Sigui com sigui, l’estiu, sobretot quan es tracta dels infants, pot ser molt divertit però també una mica estressant si hem d’organitzar activitats lúdiques divertides.

Un pla ideal per a realitzar amb nens i nenes de 0 a 5 anys és anar en TRAM fins a Laludo, la ludoteca situada al bell mig del parc de la Ciutadella (parada Wellington – línia T4). Un espai tranquil envoltat de natura per a jugar, fer amistats i compartir amb tothom els materials educatius que hi faciliten. Són materials reciclats com caixes de fruita, palets o mobles reconvertits en joguines, i elements de la natura com troncs, sorra, aigua i fang, que permeten dinamitzar les activitats per l’equip d’educadors professionals.

L’accés a Laludo és gratuït i no és necessària inscripció prèvia. Només cal anar en l’horari d’obertura (de dilluns a divendres i diumenges d’11.00 h a 13.30 h i dissabtes de 10.30 h a 13.30 h) i gaudir de les activitats exteriors i interiors. I quan la ludoteca tanca les seves portes, el parc infantil exterior segueix obert!

Durant l’estiu les activitats que s’organitzen estan relacionades principalment amb l’aigua, per la qual cosa es recomana banyador i/o roba de recanvi per si els infants s’embruten amb el fang. La resta de l’any o quan fa mal temps, predominen les activitats a l’interior de la ludoteca. És moment doncs pels jocs de taula, construccions, música i sons. Sempre activitats pedagògiques creatives i sostenibles.

També per aquelles famílies que vulguin una dosi extra de diversió, provar una activitat diferent de les que s’organitzen o bé, tenen germans majors de 5 anys, poden participar en l’aventuraUn tomb pels enigmes de la Ciutadella, una descoberta autoguiada per a tota la família!”, una activitat en grup per a descobrir els secrets i racons del Parc. En aquest cas, els materials i informacions es troben disponibles a Laludo en horari d’obertura.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.