Estiu de ciència i esport amb activitats per a tothom

El Museu de Ciències Naturals i el districte de Sant Martí (parada Fòrum – línia T4) aposten per una proposta educativa i cultural completa aquest estiu. Les activitats es dirigeixen a nens i nenes amb esperit científic, pallasso o cinèfil. Però no només poden gaudir els infants, les seves famílies, també són benvingudes.

A un pas de TRAM, la programació del Museu de Ciències proposa activitats específiques en diferents franges d’edat:

  • Niu de ciència: de 0 a 6 anys. L’objectiu d’aquesta activitat és descobrir la natura i despertar en l’infant la curiositat mitjançant materials audiovisuals. Fins a l’1 de setembre, de dimarts, a dissabte, d’11 a 14 h i diumenges, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h (activitat gratuïta).
  • Pangeica Som Natura: A partir de 7 anys. Espai de descoberta a través dels elements de la natura, relacionant amb el concepte de biodiversitat present en l’exposició Som Natura. Fins al 30 d’agost, dimecres i divendres, a les 11.30 h i a les 12.45 h (gratuït amb el preu de l’entrada).
  • La natura de prop: per a totes les edats. S’analitzaran amb dispositius òptics diferents elements connectats amb la terra (llavors), aire (papallones) i el mar. Fins a l’1 de setembre, els dimarts, dijous i dissabtes, d’11 a 14 h i diumenges, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h (entrada gratuïta).

Però les activitats continuen al setembre, abans de tornar al nou curs escolar. És el moment d’activitats esportives i divertides a la zona de Besòs Mar, en aquest cas, per a totes les edats:

  • Taller de circ, trapezi, malabars, diàbolo, plat xinès, monocicle i cable: els dimecres d’agost i el 4 de setembre, a les 19 h (plaça Dolors Canals).
  • Cinema a la fresca: 20 d’agost i 10 de setembre a les 22 h (pistes vermelles d’Alfons el Magnànim).
  • Tai txi i Txi kung a l’aire lliure: tots els dimarts de setembre, de 10 h a 11 h (Rambla Prim, 53).
  • Motricitat i memòria: tots els dijous de setembre, de 10 h a 11 h (Rambla Prim, 53).

El divendres 13 de setembre, a partir de les 16 hores, es durà a terme una sessió d’enjardinament comunitari, on tots els veïns i veïnes podran treballar en conjunt en un projecte sostenible, per a proveir de més verd les zones del barri (Casal del Barri Besòs).

Diversió per a tothom!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.