Tobogans gegants per a lliscar en família

Si ets d’aquelles persones aficionades a l’adrenalina i que encara porta l’infant dins, avui et donem una bona notícia: TRAM et porta als tobogans gegants de Barcelona i àrea metropolitana. Així no és necessari fer cap desplaçament llarg a un parc d’atraccions, fer cua per accedir-hi, i, molt important, et sortirà de franc!

Són tobogans aptes tant per a infants com per adults, amb l’únic requisit de tenir esperit aventurer. Tot i haver-hi tobogans en molts punts, com per exemple a les muntanyes del Tibidabo o Montjuïc, ens agraden especialment els situats al parc de Diagonal Mar a Barcelona i al parc de la Solidaritat a Esplugues de Llobregat.

El parc de la Solidaritat (parada de TRAM Can Clota – línies T1, T2 i T3) és el més indicat per accedir amb els infants de menor edat, ja que compta amb un espai exclusiu de 3 tobogans. Els 6 tobogans de l’espai per joves i adults tenen una mida considerablement més gran, i alguns tenen una superfície d’ones per a més diversió. El parc també compta amb diferents fonts, zona de jocs infantil, camps de futbol i de bàsquet, així com pistes per accedir amb monopatí o patinet. És ideal per a passar tot un dia amb la família, ja que la zona de pícnic serà una excel·lent manera d’acabar el dia d’esbarjo.

Al parc de Diagonal Mar accedirem baixant a la parada de TRAM Selva de Mar, línia T4. És el segon parc més gran de Barcelona, amb una extensió d’uns 125.000 m2. A banda de la muntanya màgica de tobogans que no deixa indiferent a ningú, compta amb un immens espai per al lleure en família: àrees verdes, camins al voltant del llac, fonts i una escultura tubular per on passa l’aigua freàtica que rega el jardí, una bona manera de complir amb una funció sostenible sense deixar de banda el disseny. Però l’atracció més espectacular és l’espai dels tobogans, que són tan amples que pot lliscar (sense exagerar ni una mica) tota la família! Això sí, per augmentar la velocitat de baixada recomanem lliscar amb un cartró o una estoreta.

I per fer un dia rodó podrem acabar la jornada a la platja de Llevant, a 5 minuts a peu des del parc.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.