Anem al cinema… de platja!

Les platges tornen a reconvertir-se en una gran sala de cinema…a l’aire lliure! Durant les nits d’estiu tot el que es necessita és escoltar les onades del mar, sentir la textura de la sorra, gaudir d’una temperatura suau i veure una bona pel·lícula amb Cinema Lliure.

Enguany, les encarregades d’animar les nits són sis pel·lícules gratuïtes en versió original subtitulada (una d’elles d’animació –Leto– apte per a infants) a sis platges de Barcelona, Badalona, El Prat, Mataró, Palamós i Tossa de Mar. Com ja és costum, l’última projecció de l’esdeveniment serà escollida pel públic, d’entre Girl (Bèlgica), Razzia (Marroc, França i Bèlgica) i Entre dos aguas (Espanya).

Totes les projeccions comencen sempre a les 21 hores i tenen una durada d’entre 1,30 i 2 hores. Així, tant per arribar com per marxar es pot comptar amb una bona combinació en TRAM o altres transports públics: a la platja de Sant Sebastià cal baixar a Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4, i a la platja de Badalona serà la parada Gorg – línia T5:

Platja de Sant Sebastià

  • Dijous, 11 de juliol: Kubo y las dos cuerdas mágicas (Estats Units), de Travies Knight.
  • Dijous, 18 de juliol: Leto (Rússia), de Kirill Serebrennikov.
  • Dijous, 25 de juliol: Carmen y Lola (Espanya), d’Arantxa Echevarria.
  • Dijous, 1 d’agost: Projecció escollida pel públic.

Platja del Pont del Petroli

  • Divendres, 12 de juliol: Viaje al cuarto de una madre (Espanya), de Celia Rico.
  • Divendres, 19 de juliol: Bienvenida a Montparnasse (França i Bèlgica) de Léonor Serraille.

(Podeu consultar la resta d’espais i films al web)

Per assegurar-se un bon lloc des d’on veure i escoltar la pel·lícula sense impediments, aconsellem arribar amb una mica d’antelació. També és molt recomanable portar una tovallola, estora o fins i tot una gandula per veure-la més còmodament, així com quelcom per satisfer la gana abans o durant la projecció.

Pst! Silenci, que comença la sessió!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.