Jocs d’inspiració britànica al Museum Quiz Summer

Ets capaç de respondre correctament a 10 preguntes sobre els museus de Barcelona sense consultar el mòbil? Tant si la resposta és afirmativa com negativa, pots posar a prova els teus coneixements al Museum Quiz Summer, un joc en grup semblant al trivial. El més important no és guanyar, sinó passar una estona ben divertida, així que no s’ha de patir si alguna pregunta no se sap!

Els quiz són una de les activitats més habituals al Regne Unit. Grups d’amics, companys de feina o famílies es reuneixen un cop a la setmana en un pub (bar típic britànic) per jugar al pub quiz (concurs de preguntes al bar) mentre prenen algun refrigeri que doni forces durant el joc. L’equip que guanya normalment s’endú un regal, que sol ser marxandatge o un val per sopar.

Traslladar aquesta tradició a Barcelona és el que es proposen diversos museus, com el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals (Museu Blau) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Durant els dimecres de juliol una sala del museu es transforma en un improvisat “pub quiz”, amb taules disposades per jugar, un presentador (anomenat quizmaster) que amenitza el joc, i fins i tot un bar per hidratar-se bé!

Les regles són molt senzilles: tots els grups han de ser d’entre 4 i 6 persones, han de tenir un nom d’equip, l’ús del mòbil està totalment prohibit, i han de respondre tres torns de 10 preguntes, algunes d’àmbit general i altres que fan referència al museu (aconsellem estudiar les dades més importants abans d’anar). L’equip que guanyi s’endurà un premi!

La participació és gratuïta però és imprescindible inscriure’s prèviament al web de l’esdeveniment:

  • 10 de juliol: Museu Marítim de Barcelona
  • 17 de juliol: Museu de Ciències Naturals (parada Fòrum – línia T4 de TRAM)
  • 24 de juliol: CCCB

Així doncs, l’activitat és ideal per passar una bona estona posant a prova els coneixements en un ambient de museu!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.