TRAM World Roller Games

L’esport va sobre rodes al World Roller Games

Els patinets, patins i monopatins són andròmines que acostumem a veure diàriament al carrer. En alguns casos, utilitzats per al lleure esportiu i en altres, com a mitjà de transport sostenible. Tots aquests objectes tenen en comú que utilitzen rodes, però també, que són considerats com a disciplina esportiva: el roller sport.

El World Roller Games és la competició que aglutina totes aquestes disciplines i enguany, Barcelona, és la seu que allotja la segona edició (la primera es va celebrar a Nanjing el 2017). És l’esdeveniment de patinatge més gran del món i en el qual més de 4000 esportistes representants de 81 països competiran per ser els i les millors en les seves respectives modalitats.

Fins al 14 de juliol els campionats de les diferents modalitats sobre rodes (patinatge alpí, artístic, roller freestyle, descens, inline freestyle, hoquei línia, hoquei patins, roller derby, scooter, velocitat i skateboard) se celebraran a diferents seus de la ciutat, tenint com epicentre l’Anella Olímpica de Montjuïc. Amb el TRAM es podrà assistir a les proves de velocitat, celebrades al Front Marítim (parada El Maresme – línia T4) i a l’hoquei línia (al CEM Mar Bella), baixant a la parada de la línia T4 Fluvià.

Algunes disciplines segurament són més conegudes, com el patinatge artístic o l’hoquei, però d’altres són relativament noves, com l’inline freestyle (patinatge d’obstacles) patinatge alpí (baixada per zones de muntanya) o l’scooter (giravolts en patinet). Aquesta última, a més, competirà oficialment per primera vegada!

En l’Esplanada Olímpica s’ha situat l’espai d’accés gratuït RollerLand per a tots els assistents al campionat, així com per aficionats a l’esport. Tothom qui vulgui portar el seu patinet trobarà un espai per a practicar les diferents disciplines (skate park). En aquest espai també es podran seguir en una pantalla gegant totes les competicions del WRG2019, amb accés lliure i de franc!

Aquest cap de setmana l’esport anirà sobre rodes!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.