Cartell Feria Abril

De casa a la Feria de Abril, en TRAM!

Un any més, TRAM acompanya els visitants fins a la Feria d’Abril de Barcelona. La línia T4 de Trambesòs  augmenta la freqüència des de les 20 h a les 24 h fins al 5 de maig (excepte el dia 2), per fomentar l’ús del transport públic, reduir el temps d’espera i evitar aglomeracions. Així doncs, el tramvia resta disponible tant per arribar fins a la fira com per fer el viatge de retorn a casa, sense pensar en el cotxe i només ocupar-se de gaudir la música, la gastronomia o les activitats programades.

La novetat d’enguany és la transformació de la fira en un espai més social i inclusiu. Per una banda, inclusiu per a les persones amb autisme; per l’altra, sensibilitzat contra la violència de gènere.

Amb la col·laboració de l’Associació Síndrome d’Asperger i la Federació Espectre Autista-Asperger, el dijous 2 de maig durant dues hores, les atraccions funcionaran sense música ni soroll. Així, les persones afectades amb TEA també podran gaudir amb tranquil·litat i sense cap molèstia. A la fira també s’ha disposat un punt lila de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs per informar i assessorar contra la violència de gènere.

En l’àmbit musical, us recomanem les següents actuacions que se celebraran a la caseta de la FECAC:

  • Dijous dia 2 a les 20 hores: Gala Radiolé amb els artistes Manguara, Salvador García Pitu, Marisol Bizcocho, Sergio El Duende, Cristian Guerrero, Alicia Fernández i Rocío Ojuelos.
  • Divendres dia 3 a les 21.30 hores: Fusió flamenca.
  • Dissabte dia 4 a les 17.30 hores: Escola de ball.
  • Diumenge dia 5 a les 13.30 hores: Actuació d’El More, cantaor; i a les 18 hores, espectacle de cloenda amb l’escola de ball José de la Vega.

Com és habitual, els protagonistes a les més de 100 casetes són el pescaíto i el rebujito, que se serviran en una vaixella reutilitzable. El got, personalitzat amb el cartell de la fira, es podrà endur com a record o bé retornar per a tenir cura del medi ambient.

A la fira en TRAM, i olé!

Avis TRAM Feria Abril

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.