Foto-TRAM-Setmana Santa

Activitats per aprofitar la Setmana Santa

Les festes de Setmana Santa s’han fet esperar però ja són aquí. Amb el canvi d’hora ja podem gaudir de llum natural fins més tard i ve de gust sortir més, fent una escapada o alguna activitat. A més, les persones que aquests dies no fan cap viatge poden fer plans amb l’avantatge de trobar-se una ciutat més tranquil·la i menys saturada.

Enguany a més, les festes cauen a tocar de la diada de Sant Jordi, per això durant el cap de setmana hi ha diversos plans relacionats amb els llibres o les flors, com ara el Festival de Flor en Flor, que transformarà el Poble Espanyol fins al 22 d’abril, en un gran decorat de flors de colors i olors diferents (entrada general de 6 €). Els espais estaran organitzats per temàtiques, on també formaran part diverses mostres de bonsais, roses i cactus.

Per aquests dies de festa prengueu nota de les activitats gratuïtes (si no s’indica el contrari) que proposem per a tota la família:

  • BCN Film Fest: a partir del 22 d’abril, als cinemes Verdi (entrada 2,90 €).
  • Portes obertes a l’Ajuntament: 23 d’abril de 10 a 18 h.
  • Taller d’elaboració de punts de llibres: 23 d’abril d’11 a 20 hores, a la Plaça Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3 de TRAM).
  • Mirador de la Xemeneia a Sant Just Desvern: fins al 30 d’abril, de dilluns a dissabte de 13 a 15.30 h i de 20.30 a 23.30 h, i diumenges de 13 a 15.30 h. (parada Walden – línia T3 de TRAM).
  • Portes obertes al Museu de les Aigües: fins a l’1 de maig, de dimarts a dissabte de 10 a 18 h i diumenges i festius de 10 a 14 h (parada Les Aigües – línies T1 i T2 de TRAM).
  • Exposició Quàntica, projectes d’art i d’investigació científica: fins al 24 de setembre, al CCCB.

I si el temps ho permet, ja que aquests dies ens brinden l’oportunitat de gaudir de més temps lliure, podem aprofitar per passar tot el dia a la muntanya. Amb el TRAM, baixant a les parades Can Clota o Ca n’Oliveres d’Esplugues de Llobregat (línies T1, T2 i T3), en només uns minuts a peu s’arriba a Collserola. Des d’aquí es poden començar diferents excursions per la muntanya i visitar la bateria antiaèria de Sant Pere Màrtir. A la tornada, podrem aprofitar per fer un pícnic a la zona habilitada.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.