TRAM celebra Sant Jordi repartint exemplars de “Deixa que et portin”

La diada de Sant Jordi és un dels dies més bonics de l’any, quan els carrers estan plens de parades amb roses i llibres, tot coincidint amb el dia mundial del llibre, promogut per la UNESCO. Sense cap dubte és el millor moment per a sortir a passejar per la ciutat, especialment pel centre, i tenir un detall amb la gent que ens envolta, sigui regalant una rosa o un llibre.

Per exemple, passejant pel Passeig de Gràcia ens trobarem amb la Casa Batlló, que transforma cada any el seu edifici en un jardí vertical de roses, per escenificar la llegenda de Sant Jordi. Així a la seva façana es pot contemplar la llança del cavaller (creu), el drac (teules), i la princesa (representada amb el balcó superior en forma de rosa).

Celebra la Diada amb TRAM

TRAM també participa de la Diada amb les persones usuàries de les xarxes Trambesòs i Trambaix! Enguany, coincidint amb el 15è aniversari de la posada en marxa del tramvia, regalaran avui 10.000 exemplars del llibre Deixa que et portin, un recopilatori de 15 relats de diferents temàtiques dels autors: Blanca Busquets, Bel Olid,

Alejandro Palomas, Anna Manso, Marta Orriols, Jordi Nopca, Adrià Pujol Cruells, Care Santos, Màrius Serra, Tina Vallès, Josep Pedrals, Llucia Ramis, Najat El Hachmi i Sílvia Soler, i Juanjo Sáez (dibuixant i creador de la sèrie de televisió Arròs Covat).

És un llibre pensat pels usuaris, ja que cada relat té una durada de 10 minuts. Així doncs, el fa ideal per llegir un capítol en cada desplaçament. Un cop es lliurin els exemplars, també es podrà descarregar de forma gratuïta des del web!

El llibre de relats Deixa que et portin no és l’únic editat referent al món de TRAM. La petita història del tramvia de l’editorial Mediterrània, il·lustrada per la dibuixant Pilarín Bayés explica la història del tramvia des de la seva aparició fins a l’actualitat. El llibre, que es pot trobar a la botiga de TRAM, està dirigit als infants de 8 a 12 anys, però gràcies a les peculiaritats del dibuix de la Pilarín, els grans també podran gaudir molt.

Feliç diada de Sant Jordi!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.