El TRAM et porta al Cruïlla Barcelona

Com ja és habitual, durant la primavera i l’estiu gairebé tots els cap de setmana hi ha una proposta d’oci musical, sigui un concert o un festival. El Primavera Sound, el qual ja vam mencionar fa uns dies, Sónar, Rockfest… són alguns dels festivals que ja s’han celebrat amb gran èxit, ja que cada macroconcert dóna resposta a un tipus de públic diferent.

Ara és el torn del Cruïlla Barcelona, que arriba al Fòrum des del pròxim dijous dia 12 fins a la matinada de diumenge. A diferència d’altres festivals, el Cruïlla aposta per diferents estils musicals com electrònica, hip-hop, reggae, jazz o soul, arribant a un públic més local i per tant també menys massificat. De fet, és dels pocs festivals aptes per a tots els públics i al qual poden assistir els menors de 15 anys, sempre que estiguin acompanyats d’una persona adulta.

Enguany els caps de cartell són Jack White (membre de la banda The White Stripes), Prophets of Rage, N.E.R.D (en el qual actua el músic Pharrel Williams), KYGO, Justice, The Roots i David Byrne, entre molts altres artistes de renom:

Dijous

 • 21.00 h: Jack White (Escenari Estrella Damm)
 • 23.15 h: Bunbury (Escenari Estrella Damm)

Divendres

 • 19.15 h: Joan Dausà (Escenari Cruïlla Enamora)
 • 20.15 h: Joana Serrat (Escenari Carpa Movistar)
 • 20.30 h: N.E.R.D (Escenari Estrella Damm)
 • 23.00 h: Prophets of Rage (Escenari Estrella Damm)
 • 00.30 h: Damian Marley (Escenari Cruïlla Enamora)
 • 02.00 h: KYGO (Escenari Estrella Damm)

Dissabte

 • 21.45 h: David Byrne (Escenari Cruïlla Enamora)
 • 23.00 h: The Roots (Escenari Estrella Damm)
 • 02.00 h: Justice (Escenari Estrella Damm)
 • 02.15 h: Els Catarres (Escenari Time Out)

D’entre els diversos concerts, també hi haurà petites performances que animaran als assistents com l’Aquelarre de Cervera (divendres) i la Fura dels Baus (dissabte), ambdós a partir de les 22.45 hores a l’escenari Time Out.

La principal novetat d’aquesta novena edició és el compromís real amb el medi ambient, ja que s’engegarà una iniciativa pionera per reduir residus: l’ús i reciclatge de gots biodegradables fets amb materials orgànics com el blat de moro, que es llençaran al contenidor de matèria orgànica.

Per afavorir l’assistència i la tornada del festival, la línia T4 de TRAM s’ampliarà el dijous fins a les 2 de la matinada, i tant divendres com dissabte donarà servei ininterromput durant tota la nit.

Que no pari la música, us hi esperem!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.